June 26, 2010

Suprise Birthday bash celebration!!!

**Ini adalah entry tetunggak dari mama Rizqullah,currently kami sekeluarga berada di Cameron Highland.Laporan cuaca dari sini...cuaca adalah sangat sejuk sebab baru je hujan...malam ni banyak activity nak buat sesama kawan2...beshnya!!!**


Sebelum ni entry mama Rizqullah pasal jalan2 kat Ikano sambil tengok burung2...pas balik dari Ikano ada sesuatu yang menunggu mama Rizqullah di rumah...heeeeeeee...nak tau apa dia...


Jom tengok di bawah ni...


video

Suprise dari adik-adik mama Rizqullah untuk mama Rizqullah...
walaupun tak berapa nak jadi coz uci Rizqullah 
dah bocorkan rahsia dari pagi...
tapi mama Rizqullah tetap hargai usaha adik2 mama Rizqullah..
I love you guys so muchlah my sisters and lil bro...


Okay...jom layan picas2 yang sempat di snap masa hari tu...


Kek yang mama Rizqullah share dengan adik bongsu...
Kitaorang berdua lahir pada tarikh yang sama...
Cuma tahun sahaja yang berlainan...
Sorang 1982 dan sorang lagi 1994...


Yang sebelah mama Rizqullah itulah adik kesayangan 
mama Rizqullah...
Sangat degil yaaa ini budak...
Tapi dia takut ngan mama Rizqullah...
Sebabnya????
I'm a very fierce elder sister...

Acara potong kek...
Tengok tu ada sorang menyelit sama...
Dia pun nak gak join ngan mama...

Eceh...cam bezday dia je...
Rizqullah..Rizqullah...

Tak caya...tengok tu...
Cam dia plak yang punya bezday...
Hehehe..kalau leh...dia nak terkam je kek tu...

Last but not least...
This is all my beloved people...
plus my in-laws jugak yaaa...**

Okaylah...abis daaaa citer tertunggak mama Rizqullah...pasni leh bayar hutang dan update latest activity kami sekeluarga...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice and beautiful day~~

5 comments:

ierahaziera said...

hepi besday akak...
semoga pnjg umor murah rezeki....

zaza said...

happy birthday too u...
sedappnye kek tu.. huhu

rynas said...

happy besday ya..mg panjang umur dimurahkan rezeki selalu amin

umialya said...

happy bday.. moga pnjg umur, murah rezeki..

Maslina Rosdiana said...

Terima kasih semua...

Tak sempat nak menjawab ucapan hari jadi ni..huhuhu...dah tua setahun lagi...hehehe

 
Real Time Web Analytics