June 10, 2010

Weee...Holiday lagi!!!(GiveAway:Sila teka kami di mana??)

Weeee...yahooo!!!holiday lagi sekeluarga...i lioke!!!kali ni kami sekeluarga nak ke sebelah pantai timur pulak...tapi di mana ya kami nak pergi ni..hehehe..ini ada persinggahan kami yang pertama...


Nak tau di mana...silalah scroll bawah sikit...


|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Hehehe..tekalah kalau tahu..
Untuk Cik Nani dan Puan Maznita...
Anda tidak dibenarkan untuk meneka...
Hehehehe...

Okay..since menjelang beberapa hari je lagi birthday mama Rizqullah dah nak tiba....mama Rizqullah nak bagi hadiah pada siapa yang dapat meneka dengan tepat di mana persinggahan kami sekeluarga yang pertama...bagi yang nak teka,silalah tinggalkan detail seperti yang dibawah...

Nama tempat persinggahan pertama Rizqullah families:
Nama:
E-mail :

Hadiahnya...jeng..jeng..hadiahnya adalah misteri...dan jugak depends pada berapa ramai yang dapat meneka dengan betul...yang pastinya hadiahnya adalah menarik,tertarik dan kabooom...

Masa yang diberi untuk meneka adalah terhad ya...

Giveaway ini dibuka sekarang...dan akan tamat dalam masa lebih kurang 10 jam dari sekarang..yang mana dalam pukul iaitu 10 June 2010,12 tengahmalam...

Jadi pada sesiapa yang nak meneka...sila tinggalkan jawapan anda dalam comment...**cik nani dan puan maznita x boleh teka ya..hint pun x leh bagi..hihihi**


Selamat meneka!!!
dan doakan perjalanan kami selamat dan mudah...

9 comments:

MISH LOLIPOP said...

Nak try teka la....
Nama tempat persinggahan pertama Rizqullah families:cherating beach resort
Nama:Nur Sharina
E-mail :sharina_wann@yahoo.com

Ain said...

nak tekaaaaa....

Nama tempat persinggahan pertama Rizqullah families: legend resort cherating

Nama:noraini (ain)

E-mail: ain.flowtech@gmail.com

Mama Adli said...

The Legend Resort Cherating...

Nama: Siti Rodhiah @ Mama Adli
E-mail:srodhiah_my@yahoo.com

nani said...

sedihnye diharamkan meneka..
sob sob..

;'(

Momma Mia said...

tau tau... nak teka!!

Nama tempat persinggahan pertama Rizqullah families:
The Legend Resort Cherating, Kuantan Pahang

Nama: Azlin Mohd Atan @ MommaMia

E-mail :azlin.mohdatan@gmail.com

Selamat berholiday!!

Ita said...

nak teka jgk..huhu..nak hadiah..:P

umialya said...

Salam Mas..
Akak nak teka jugak le.. rasa2nya udah pernah sampai tempat ni. Jika betul le...

Jawapannya ialah:-

The Legend Resort, Cherating, Kuantan, Pahang Darul Makmur

(tapi teman2 jgn tertipah tertipu ye, hehe)

Nama: K.Tini (Mas dah tau pun!!)
email: tinimcn@yahoo.com

Bila nak bercuti?? nak ikuuut!

rynas said...

ala bestnya..

Nak teka kat Cherating Resort
email: ctzekabc@gmail.com

Maslina Rosdiana said...

Terima kasih semua yang sudi join give away pertama saya..tunggukan keputusannya pada esok hari...

 
Real Time Web Analytics