July 5, 2010

Aktiviti malam pulak....

Update tentang perjalanan aktiviti hari keluarga lagi....hehehe...tak abis2 lagi ek mama Rizqullah nak share aktiviti ni...dah tentulah coz sekali setahun je kami dapat buat camni...tak selalu kami dapat berkumpul dengan bawak husband@isteri masing disamping dimeriahkan dengan keletah anak2...


Memang sangat happening dan havoc...macam2 ragam yaaaa dapat dilihat...yang penting semangat kekeluargaan jelas terpancar dalam diri semua ibu bapa yang hadir...


Okaylah...tak mo story mory panjang lebar...mai layan picas selected dari mama Rizqullah tentang perjalanan aktiviti Fam Day Loans@Cameron ni...


Zaaaassss....


Antara mereka yang sibuk menyediakan 
hidangan makan malam...
Macam2 adooooo....
Paling sedap ialah BBQ...siap ada kambing lagi tu...
Syoooookkk!!!

Antara makanan yang ada malam itu...
Sangat banyak okay....
Sampai tak tau nak makan yang mana satu...
Semua pun sedap...
BBQ ayam,kambing,sosej dan jagung bakar...
Ini sib baik mama Rizqullah tak belikan udang dan sotong...
Ada buah2an...ada nasi goreng,ada bihun goweng...
Coleslow...dan macam lagi yang ada...


Activity Pertama : Persembahan berkumpulan
Lepas dah kenyang...seme kena buat show yer...
Ni kumpulan pertama yang kena buat show malam tu..
Kumpulan merah...sangatlah mantap ek kumpulan ni...
Siap ada akrobatik lagi...
Mana aci camni...anak kitaorang kecik2 lagi..
Heeeeeeeeee.....:-P
Bawak lagi Situasi... 


Activity Pertama : Persembahan berkumpulan
Kumpulan yang ke-dua...kumpulan hijau...
Kumpulan mama Rizqullah...mmg terbaik tau...
Buat show tanpa ada persediaan...
Tibai je nih...hehehe...
Kitaorang bawak lagu Spider...Relaku pujuk..

Activity Pertama : Persembahan berkumpulan
Kumpulan yang ke-tiga...kumpulan oren...
Hehehe..ini kumpulan yang buat 
seme orang tergelak besar....
Sangat kelakar okay sbb banyak bunyi oink..oink..oink je...
Dorang bawak lagu kanak2...
McDonald has a farm...


Activity Pertama : Persembahan berkumpulan
Kumpulan yang terakhir...kumpulan biru...
Persembahan akustik dari kumpulan biru...
Dorang bawak lagi Kau dan Aku...


Activity Kedua : Sambutan Hari Jadi
Malam tu...sangatlah kenyang...rasa boncit je perut...
Pas dah tengok show...masa tuk potong cake pulak...
Sambut Hari Lahir untuk En Ibrahim dan anak Kak Gee..
Happy birthday for you both...
Syoook...ramai2 sambut kat sini...

Activity Ketiga: Penyampaian hadiah
Yang ni penyampaian hadiah untuk 
kanak2 yang menang...


Activity Ketiga: Penyampaian hadiah tuk persembahan...
Tempat pertama : Kumpulan Merah
Tempat Ke-dua : Kumpulan Oren
Tempat Ke-Tiga : Kumpulan Hijau
Tempat Ke-Empat : Kumpulan Biru
Hehehe..ini saja2 je...yang penting semua enjoy ya...


Activity Terakhir: Bergamborrrr...
Ini adalah semua staff IT Loans yang join Fam Day ni...
Ada lagi yang tertinggal kat KL...
Dorang tak dapat datang coz masalah 
yang tidak dapat dielakkan...

Dan gambar yang terakhir sebelum semua 
pulang ke apartment masing...
Tengok tu...semua pun happy sakan...
Sebab semua pun dapat hadiah...
Ada hadiah lucky draw dan give exchange...
Sangatlah happening Fam Day ni...
Hopefully next year dapat buat lagi dan semua pun dapat join...
Barulah pecah rumah bungalow tu...hahaha...

Okaylah...itu je aktiviti malam kami sempena Fam Day IT Loans ni...pas bergambar ramai...kami semua pun bersurai tuk balik ke tempat penginapan masing2....

Nanti bila ada masa...mama Rizqullah update lagi ya...di hari ke-3 kami di Cameron nan sejuk(erk...dah kurang sejuk pun...)

Till my next entry....salam sayang untuk semua...chill!!!!

~~Have a nice day~~

4 comments:

zaza said...

mmg sngt2 happening lah fam day yg akk join nie...

siap ade warna team lagi... fuhhh...

mrs.JamaL said...

tiap kali balik kelantan..msti singgah cameron hgland beli beli madu y cmpor ngan lempn tu..hmm sdap

Maslina Rosdiana said...

Zaza,

Sebagai teamwork spirit yang ada...itu yang nampak meriah..

Tapi kali ni mmg agak meriah,maybe sbb cuaca gak kot...sejuuuuukkk je..

Maslina Rosdiana said...

Kak Mrs Jamal,

Sedap ke lempeng tu???nak trylah nanti bila naik sana lagi...heeeee..:-)

 
Real Time Web Analytics