July 28, 2010

Ayah,mama...Rizqullah nak handphone pleaseeee...

Hohohoh...anak saya kecik2 dah minta handphone ni...camne nih???
Nak bagi ke tidak..
Dia nak cakap apa je...
Nak call siapa je...
Dia tau ke guna HP...
Ish...biar betul ni...
Rizqullah nak handphone...

Hmmm....jom tengok gambar2 Rizqullah tengah pow handphone dari ayah...

Ayah..Rizqullah sukaaaa sangat handphone ni...
Leh tak ayah belikan...
Ayah look handsome hari ni je...
Hari lain biasa2 je...
Hari ni je ayah extravaganza handsome...
Kalau ayah belikan...
Ayahlah lelaki terhandsome in the WORLD...
Hehehe...

Taaaaapppii..
Rizqullah nak macam handphone mama gak...
Leh tak ayah???

Ayah..oh ayah...
Rizqullah tengah tanya ni..
Ayah..jangan buat tak dengar plak...
Ayah tak handsomelah camni...
Rizqullah sorang je yang handsome...
Hehehe...

Heeeeeeeeee...sekian cerita pendek dari mama Rizqullah...saat tengok picas ni balik..tetiba terkeluar skrip sengal mama Rizqullah..hehehe...syok plak tengok aksi anak mama yang tgh mengepow ayah dia...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice and beautiful day~~

6 comments:

LyNn HaMzAh said...

amboooi...
nak hp tu buat per?
dah pandai nak report kat mama yer...
hehehehe...

sI tEDI said...

belikan je lah ayah! :))

Maslina Rosdiana said...

LyNN,

Itulah..x tau dia nak buat apa ngan HP tu...nak tepon ayah dia hari2 kot..nak gayut borak2 cam mama dia..hehehe

Maslina Rosdiana said...

sI Tedi....

Huish..mana leh..dah besar nanti baru leh..sekarang tgk je dulu...heheh

AngahSayang2314 said...

riz nak ke? @ mas yg nak baru hehehe???

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Mama dia baru je dapat handphone baru...so,x leh nak demand lagi dah...tunggu tahun depan plak..hehehe

 
Real Time Web Analytics