July 14, 2010

Day out with My Dearest Hubby

Hohoho...sempat lagi kami half day out berdating dan berkasih sayang berdua....hehehe...ni sehari sebelum ayah bertolak ke Terengganu...mama Rizqullah saja amik EL half day and ajak ayah kuar dating...mengimbau balik aktiviti masa bercinta kami dulu...dan sudah pastinya...tempat yang dituju adalah tempat segala kenangan terindah bersama terlakar....


Dalam masa setengah hari ni...sempatlah mama dan ayah gi tengok wayang dan jugaaaaakkkk..Main bowling...weeee...dah lama tul mama dan ayah tak main bowling....bertahun rasanya tak main bowling ni...hehehe...ni seme gara2 mama ngandungkan Rizqullah...tapi kira hari ni,mama dan ayah pulun abis main bowling...sampai 3 game sekali kami rembat...hahaha...puashati...tapi pastu balik sakit tangan....padan muka kami kan..hehehe...


Tapi yang paling bermakna ialah...mama menang main bowling ni...yippppie!!!...walaupun dah lama tak main bowling...namun sifu tetap kalah di tangan anak murid dia..hehehe..**jangan marah ya sayang...i menang lagi..dan lagi..dan lagi..nak riak ngan suami kejap...hihihi...**...syok main bowling ni bila menang...tapi cian kat ayah...terpaksa menerima kekalahan yang tak dijangka...kikiki...


Okaylah...tidak lengkap blog mama Rizqullah ni tanpa gambar...dan cam biasa...layankanlah aktiviti kami ni...tapi kali ni tanpa Rizqullah..first time tinggalkan dia kejap...itupun hati tak best sebb dia x der sama...


Jom layan picas yang sempat di capture guna digicam mama je...


Ayah yang happy dapat kuar berdua...
Dah lama ayah minta nak kuar berdua camni...
Tapi itulah..susah sangat nak dapat kuar berdua...
Sbb dah ada tanggungjawab lain....
Inipun kepala mama asyik ingat Rizqullah kat umah...
Hmmm...mom will be always a mom...

Ayah mengambil posisi nak balik bola bowling tu...
Hehehe....cam pemain pro je...hihihi...
Ayah yang memulakan dulu game...

Mama punya turn plak nak balik bola...
Heeeee...mana bola tu pegi ek pastu???
Hehehee....adakah semua pin dapat dijatuhkan??/
Jeng...jeng....jeng....

Si Dia yang kalah...
hehehee....

video
Ayah main bowling...
Really enjoying going out together with yang tersayang....
Terror tu...tinggal satu pin je lagi....
Huhuhu...tapi mama Rizqullah gak yang menang...
Weeee....happpieee...

This is one of the memories yang tak akan luput dari ingatanku....bersama yang tersayang....melukis dan mewarnakan hidup kami dengan warna2 gembira...semoga cinta kami ini mekar sampai hujung nyawa dan dijauhkan cinta kami ini dari perasaan dengki manusia...amin....

Okaylah...till my next update...salam sayang dan salam ceria untuk semua...

~~Have a nice day!!~~

6 comments:

mastura rosni said...

bestnya dapat dating berdua...
tapi, tu la kan, dalam hati mesti tetap teringat kat anak...

Chik Na said...

last main bowling last 2 weeks..akak dapat no last sekali.. lama tak main..skill sumer dah hilang

alyyani said...

haish, lama gak tak gi berdating ber-2 sejak beranak ni. mcm awak ckp mom will always be a mum. nak berjimba sgt pun rasa tak best kan. tp glad that you enjoy. mesti seronok sgt kan? :)

Maslina Rosdiana said...

Mas,

Betul tu...sampai husband dah nyampah kot...sbb kejap2 mesti tanya dia..agak2 apa Rizqullah buat kat umah...hehehe...

Anak kan..mana leh lupa...huhu

Maslina Rosdiana said...

Chik Na,

Tak per...kena selalu gi training tu kak..heheh..saya pun dah lama x main...kebetulan je dapat menang...heeee...:-D

Maslina Rosdiana said...

Alyanni,

Seronok sekali sekala dapat kuar berdua...tapi itulah,naluri keibuan tu tetap ada...mesti teringat kat anak..mom always a mom...

 
Real Time Web Analytics