July 1, 2010

Hadiah Give Away dari Mama Rizqullah....

Akhirnya...dapat gak mama Rizqullah spend masa tuk bungkuskan semua hadiah,sangatlah sibuk this lately...dengan kerenah Rizqullah yang asyik meragam coz nak tumbuh gigi ni...haih,tak menyempat mama Rizqullah nak menaip blog dan jugak buat blogwalking ke blog kawan2 lain...maaf sangat ya...hopefully bila Rizqullah dah okay sikit..leh lah balik mama Rizqullah menziarah kawan2 dunia maya mama Rizqullah ni...


Tanpa membebel panjang lebar lagi...jom tengok apa yang mama Rizqullah sempat sediakan untuk pemenang GA yang mama Rizqullah sempat adakan awal bulan Jun ni...







Hmmmm..mesti yang menang nak tau apa yang bakal mereka terima dari mama Rizqullah...huhuhu...taklah mahal sangat ya...setakat yang mampu je ni mama Rizqullah bagi...

Nak tau apakah hadiahnya...

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Taraaaaaa...inilah dia hadiah yang akan diterima oleh kesemua 6 pemenang...
Harap anda suka ya...ini sahaja yang mama Rizqullah mampu nak bagi...

Setiap seorang akan menerima satu set ini...

Hadiah untuk ke semua 6 pemenang...

Pencil case dari Noor Arfah Batik...

T-Shirt...

Keychain penyu yang sangat comel...

Setakat ni mama Rizqullah dah ada alamat semuanya kecuali Rynas....jadi harap Rynas dapat jawab mail yang mama Rizqullah send dalam kotak mail anda...

Pada yang lain2...insyaallah,hadiah akan sampai tak lama lagi...**bergantung pada perkhidmatan pos**

Till my next update,salam sayang dan salam satu Malaysia...

13 comments:

AngahSayang2314 said...

wah.... cantik la punyu tue..cute meut tue.. kalau nak leh... ???
hehehee

Momma Mia said...

Ya Allah byk nye sis. Terima kasih ler. Terharu la plak. yg pasti ur turtle tu pasti my Damia suke

Ain said...

wahhhh, speselnyaaaa.....

sukaaaaaa....

thanks mas....

haziQah said...

waaaa..ruginye xmsuk ehehe

Mama Adli said...

wah bestnye.....tp baru check email td..tak de pun dari mama rizqullah....huhu...

umialya said...

Salam Mas..
Akak dapat dah pg ni, cantiknya.. tk byk2..

umialya said...
This comment has been removed by the author.
Maslina Rosdiana said...

Angah,

Hee....nak ke penyu tu???alamak...limited edition lar mama Rizqullah beli...

Next time bila saya buat GA,joinlah ek...

Maslina Rosdiana said...

MommaMia,

Ish...mana banyak...3 jenis je...itupun rasa cam tak cukup je..:-)

Maslina Rosdiana said...

Ain,

Apa yang termampu je ni...harap ain suka ngan prezzie ni...

Thanks sudi join GA saya

Maslina Rosdiana said...

Ieqa,

Hehehe...kak maslina buat masa ieqa tak tau kak maslina ada blog...hehehe..jangan marah arr..

Ieqa leh belik seme tu kat KT sana...hihihi

Maslina Rosdiana said...

MamaAdli,

Dah dapat tak??patut dah sampai kat depan umah hadiahnya...

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

No problem...Thanks kak sudi join GA saya yang entah hape2 tu..hihihi

 
Real Time Web Analytics