July 28, 2010

Honda...The power of Dream....

Suka sangat bila this advert appear kat bog mama Rizqullah...advert from Honda...
Thanks Nuffnang for running this campaign in my blog page...
Really like it...becoz...

Sila scroll bawah sikit kalau nak tau naper mama Rizqullah suka advert ni...
Like it becoz....

|

|

|

En Suami pun guna kete Honda...tapi Honda City jelah ek...
And this carlah yang selalu bawak mama tuk cari rezeki ke Kuala Lumpur...
Kalau tak der kete ni...kete angkulah jadi mangsa mama rembat tuk drive ke KL...
Dan jugak kete ni bawak Rizqullah jalan2...
Bawak ayah ke Kuala Terengganu...
Banyak sungguh bakti kereta ini walaupun baru 
setahun lebih berkhidmat pada kami...
Terima kasih Cik CITY...
atas khidmat anda...

Terima kasih juga kepada suamiku yang menyediakan 
kenderaan yang sangat selesa untuk isterimu ini...
Love you so much...
Hope pas ni leh pakai kete yang agi besar...hehehe..
Maklumlah..anak makin ramai pasni..kete pun kena renovate sikit...

Huhuhu...apa kena mengena ek ni??**perangcangan masa depan...**

Till my next updates...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua..

Have fun and take care...

6 comments:

AngahSayang2314 said...

maksud mas ada org baru akan hadir la???? kalau macam tue bagus tahniah hehehe

makcikrehan said...

amboiii... dapat keta besau, dan-dan sayang abang ekk... hihihihi....

LyNn HaMzAh said...

cantik kete...

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Ish..tak derlah...klu ada pun lagi 2-3 tahun...insyaallah...sekarang ni nak tunggu ayah Rizqullah keje darat dulu baru leh tambah anak...hehehe

Maslina Rosdiana said...

MakcikRehan,

Tak der kete tu pun sayang gak...tapi tu kete beli sesama...itu yang lagi mengindahkan memori...

Maslina Rosdiana said...

LyNN,

Kete family...biasa je...

 
Real Time Web Analytics