July 31, 2010

I'm sorry...My Dearest Son...


Tiap hari,bila mama pergi kerja...hanya satu niat mama...
nak cari rezeki tolong ayah dan cari rezeki tuk anak mama...
Tiap hari mama berdoa semoga susu mama sentiasa 
cukup untuk anak mama yang sorang ni...
Permata hidup mama...
Yang menceriakan hidup mama dengan senyuman dan gelak tawanya...
Tika ayah tiada di sisi mama...

Tapi last 3 weeks...mama dah kecundang...
Mama dah x dapat lagi nak penuhi keperluan Rizqullah yang memerlukan 
susu sekitar 20 oz-25 oz sehari(waktu mama bekerja)...
Starting last 3 weeks...Rizqullah dah start minum susu formula...
Campur ngan susu ibu jugak tuk waktu mama bekerja...
Walaupun begitu sayang...mama still trying my best to give you susu ibu...
The best susu ever...
yang cukup segala vitamin yang diperlukan oleh anak mama ni...

I'm sorry my dear son,mama tak dapat nak penuhi kehendak Rizqullah...
This lately anak mama ni banyak sangat nak makan and minum...
Mungkin sebab nak membesar dan aktif ke sana sini...
Ada je activity yang anak mama ni nak buat...
Mama pulak semakin hari semakin sibuk dan stress di pejabat...
Mungkin ini jugak menyumbang kepada kekurangan susu mama..

Walauapapun sayang...mama tetap bagi apa yang mama ada sekarang ni...
Mama nak anak mama tetap dapat yang terbaik dari mama...
Walau apapun berlaku...mama nak anak mama sihat...



Semoga anak mama menjadi manusia yang beriman dan berjaya dalam apa jua yang dilakukan...mama dan ayah will love you forever...

Okay...cukup dulu luahan hati ibu ini...just tuk coretan anak yang tersayang ini..

Have a nice Saturday...

6 comments:

akmalhilmi said...

huhu
terharu bace
sob2

az rina a.k.a jaijina said...

salam..mmg sedehkan kalau terpaksa stop bf, sedangkan harapan nak bg anak yg terbaik..sbb susu ibu mmg the best ever..

saya just fully bf anak sampai 7 bulan saje..mase nak kasi FM mmg keputusan yg berat..

s h e e said...

cumeylnyew rizqullah...hurm...terharu bace pengorbanan seorang ibu...

Maslina Rosdiana said...

Akmal,

Inilah luahan hati seorang ibu..huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Jaijina,

Betul tu...sedih sangat bila nak bagi anak FM...ini pun selagi ada susu..selagi itu bagi..FM just tuk top up je...

Maslina Rosdiana said...

Shee,

Comel ek Rizqullah..terima kasih,mama dia rasa dia biasa2 je...ada lagi bb lain yang comel...:-)

 
Real Time Web Analytics