July 25, 2010

Kesibukan hari minggu...◕‿◕

Hohoho...semalam sangat sibuk seharian...buka mata je dah banyak agenda yang berderet menunggu...tapi happy coz dapat habiskan waktu camni bersama keluarga tercinta...tak sempat mama Rizqullah nak blogwalking dan singgah ke blog teman2 blogger yang lain...memang penuh masa bersama keluarga...


Kali ni minggu terakhir ayah balik..pasni 2-3 minggu lagi baru ayah balik dari Ganu...sbbnya nak jimat cost..maklumlah,seme benda pun naik harga...tapi gaji takat tu je..huhuhu...tak naik2 pun...hopefully tahun ni gaji mama naiklah cun sikit(harapan jelah yerrr)...keje punyalah melambak...tapi gaji ciput nak mampos,boss plak harap kita nak buat macam2..kalau bank bayar berbaloi ngan keje yang dibuat tak per gak..ini nan ado je...jangan haraplah mama Rizqullah nak berbakti camtu je...penat yang tak berbaloi ngan gaji...so,motivasi dan semangat pun menurun...(this is normal bila kita dah berbakti dan dijanjikan pelbagai janji..tapi akhirnya...nan ado...)...hehehe...terluahkan perasaan plak kat sini...


Ok..ok..cukup..nanti tak pasal2 ada plak yang sentap baca blog mama Rizqullah ni...berbalik pada kesibukan hari Sabtu kami...nanti mama Rizqullah citerkan...hari ni just nak share sikit je apa yang kami sekeluarga lakukan bersama semalam...


Dan macam biasa...biarlah gambar yang menceritakan segalanya...


Volleyball Game @ Tasik Titiwangsa...
Ayah syok dapat main Volleyball with all IT Maybankers..
Game suka2 je...mengisi masa lapang bersama...
Beriadah bersama teman2 sepejabat...
Nanti mama sharekan picas2 yang menarik ketika 
match volleyball ni...
Macam2 aksi dan gelagat ada...
Ini hanya snapshot kehangatan match semalam...

Wedding BFF ayah...
This is where ayah dan mama bersanding dulu...
@Intekma Resort,Shah Alam...
We are here again...
Tema kami still sama...biru+putih...
Tapi kali mama dan ayah bukan pengantinnya...
Pengantinya ada lah unkel Fikri dan isteri dia...
Oh yaa...photographernya pun sama...
Unkel Yol...yang amik picas kami sekeluarga 
tuk banner blog mama ni...

Then petang few hours sebelum hantar ayah kat Airport...
Kami sekeluarga ke One Utama tuk attend bezday 
party Abang Alfie...
Rizqullah happy sangat dapat duduk 
dalam bola2 yang colourfull tu...
Mama ada belikan hadiah tuk abang alfie...
Tapi tak sempat nak snap2 picas hadiah dia...
Tapi x per..nanti mama cari kat Fisher Price nyer website...
kot2 ada kat situ...

Okaylah...Rizqullah pun dah bangun ni dari quick nap dia....mama nak bagi dia makan lunch plak..nanti update citer2 hujung minggu kami yang macam2 ado ni...

Till my next entry...salam sayang untuk semua dan selamat hari minggu...

Take care and have a nice rest during this weekend yaaa...

◕‿◕



2 comments:

AngahSayang2314 said...

wah penuh betul aktiviti mas pada hujung minggu kan???

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Bila suami balik je aktiviti penuh...sbb ramai yang nak jumpa..nak harap saya gerak sorang2 mmg x dapatlah..ini pun ada gak yang terkecik hati sbb kami x dapat bertemu mereka..terutama ahli keluarga...

 
Real Time Web Analytics