July 4, 2010

Khas buat suamiku....

**AWAS!!!Ini entry mode sedih + rindu mama Rizqullah pada suami**


Buat suamiku yang tersayang...ini khas untukmu....adegan yang sempat dirakam sejam sebelum permergianmu ke Kuala Terengganu untuk menuntut ilmu...jangan sedey2 ya sayang...we will wait for you here....kalau ada kesempatan we'll visit you there...**ewah...cam berbulan lah tak jumpa kaaaannn...padahal hujung minggu depan jumpa lagi...hmmm,camnelah Rizqullah bila jumpa ayah dia balik hujung minggu ni....tadi dok tercari-cari ayah dia...kejap2 nangis kesedihan...haih,haru tul arini..sampaikan mama Rizqullah pun ikut emo sekali...nangis sama2 ngan anak...**


Dah..dah..jom tengok Rizqullah main cak-cak ngan ayah...just few minutes sebelum keberangkatan ayah ke Ganu...


Maaf sangat..anda terpaksa menelengkan kepala sikit ek tuk tengok video ni...tapi sangat berbaloi menelengkan kepala sbb sangat chicky ini budak kecik...baru 9 months dah pandai nak cak orang...hihihihi...


video
@ Age 9 Months...Rizqullah dah pandai main cak-cak...
Dia yang cakap "Cak" kat orang...
Ada few words dah Rizqullah dah dapat cakap...
Mama,Yaya,Dah,Cak and Nanak(Tak Nak)...

To ayah Rizqullah@my hubby...jangan nangis ek tengok video ni...belajar rajin2...and we love and miss you...

8 comments:

Ain said...

chumelllll.....

psstt, hadiah dah sampai tau....

thanks mas....

kak mas said...

alalala.. tomeynya..awat sekejap sangat.. tk puas tgk :)

idah @mama izzya said...

hai..
asben bljr kat mana..instep ker?
hehhe teka jer..
bila mas dtg teganu ckpla kat idah..leh jupe...

umialya said...

besar daa budak encem sorg ni..

Maslina Rosdiana said...

Ain,

Alhamdulillah..dah sampai pon hadiahnya...harap suka yaaa...

Maslina Rosdiana said...

Kak Mas,

Sbb masa tu memory camera dah full...huhuhu...tak sempat nak record abis...

Maslina Rosdiana said...

Idah,

A'ah...kat instep...yeeeeaaa!!!leh jumpa idah nanti...insyaallah,kalau tak der aral dalam bulan puasa nanti akan kesana stay tuk seminggu,jaga makan minum suami time puasa...cian dia...

Maslina Rosdiana said...

Umialya,

Biar encem..jangan playboya...itu mama dia tak suka...heeeeee...

 
Real Time Web Analytics