July 9, 2010

Ku rindu kamu...

Hohohoho...hari ni mama sangatlah sibuk...hactic bangat kat opis dan hari ini project mama dah kick-off...waaa...more things to handle and more things to settle and more challenges to be faced...kena selalu think positive...I've to take this challenge as an oppurtunity...macam orang potih selalu cakap...Challenge = oppurtunity...so,kenalah selalu think positive....*hahaha..ini sesi nak naikkan semangat diri sendiri yaaa..**

Dan tengahhari ni..mama makan sorang kat opis...ni seme gara2 banyak sangat keje...kalau ikutkan hati yang muda ni..**ahaks...perasan** nak je ikut Cik Nani,Puan Ita,Puan Zu dan Sya gi tengok Puan Ima yang baru kaboooomm...tapi kekangan kerja yang menimbun atas meja opis dan jugak mail2 yang x sempat dibaca...serta task2 yang pending ni membuatkan mama Rizqullah terpaksa membantutkan hasrat mengfollow ahkak2 cuns seme tu meronggeng...

Dan dalam kesibukkan ni...mama rindu sangat dengan wajah berdua ni...


Jadi sempat gak mama layan video anak mama ni masa kat The Picture Company...masa nak tunggu photoshoot session aritu...

video

Okaylah...nanti kalau sempat mama Rizqullah updatelah entry....sbb dari semalam masa penuh dengan activity sekeluarga...ada gak video Rizqullah sambut ayah balik malam tadi...sangatlah manjanya anak mama ni ngan ayah...tak sempat ayah nak letak bag dan barang2 lain..dia dah sibuk minta ayah dokong...pastu follow baik punya belakang ayah...make sure ayah angkat dia gak...haih,macam2 anak mama yang sorang ni sekarang...sampai domam2 rindu kat ayah...

Hmm..till my next entry.,..happy friday semua..esok choootii...weeeeeehaaaa!!!waktu bersefamily...

~~Have a nice and beautiful day!!~~

8 comments:

AngahSayang2314 said...

pandai anak lina bergaya di depan camera kan??? cute sangat... hehehe

maszmadi said...

so cute la rizqullah.. hehe da pndai mntk prhatian lebey dr ayah tu.. hehe sweet

sI tEDI said...

WALAU SESIBUK MANA PUN, MAKAN PERLU MAKAN. :)

Shiela Latif said...

ooo ayah dia dah sampai rupanyer...rizqullah pandai posing ikut mama ngan papa dia lah tue kan...hehe

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Alhamdulillah...dia tau nak posing depan camera...ada je aksi dia bila depan camera...

Maslina Rosdiana said...

Masz,

Itulah..dia tau ayah dia akan tinggalkan dia berbulan...bila ayah ada je dapat manja2 camtu...sedih plak bila pikirkan bila ayah dia tak de nanti...

Maslina Rosdiana said...

Tedi,

Makan tetap makan...itu perkara wajib...hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Shiela,

Hahaha...ye tak ye gak ek...anak mengikut mak ngan ayah yang kaki suka bergambar..kekeke..

 
Real Time Web Analytics