July 11, 2010

MARDI Park (Part 2)

Sambungan entry pasal jalan2 di MARDI Cameron Highland...tapi kali ni mama Rizqullah edit ikut mana yang rajin je gambar2nya...atau dalam erti kata lain,kali ni selected picas je yang mama Rizqullah letak kat sini...disamping mama Rizqullah nak tayang watermark sendiri yang baru didesign hasil idea kerjasama antara mama dan ayah...hehehe...simple je sbb bukan terror sangat pun...tapi tetap puashati sebab kerja tangan sendiri...heeee...:-P


Okaylah...jom layan selected picas yang mama Rizqullah nak share kat sini...antara gambar yang mama Rizqullah rajin nak edit...


Zaaaassss jeeeee........


Bunga Ros...antara bungaan yang terdapat di sini...
Macam2 kaler dan rupa yang ada kat Agro Park MARDI ni...

Antara design taman yang ada di sini...
Rasanya yang ni baru dibina semula 
sbb masih nampak baru lagi...

TIMUN JEPUN...
Hehehe...punyalah banyak timun ni kat Cameron...
Melambak-lambak...kalau kat KL tu...
limited sikitlah nak dapatkan timun jepun ni...

Pokok CILI BENGAL...


Bunga ROS lagi...
Tak ingat dah apa nama dia...hehehehe...
Banyak sangat bentuk dan warna bunga ros ni...

Sesi bergambar sekeluarga...
Menyempat lagi ayah setting camera tuk amik gambar 
kenangan kita sekeluarga di Cameron...

Ayah dan Mama Rizqullah...
En Redzuan dan Puan Maslina...
May our love last forever..

Rizqullah dan mama...
Rizqullah dah sangat cranky masa ni...
Asyik nak mama je yang pegang dia..
Haih..berat ni...9 kg yaaa...dah lah cam ulat...
Tapi masa ni Rizqullah asyik bersandar kat dada mama...
Dah penat sangat kottt...

Ayah dan Rizqullah...
Alahai...manjanya anak mama ngan ayah...
Suka mama tengok aksi dua beranak ni...
Rizqullah kadang2 tak leh kalau ayah tak der di sisi...

Okay...pas lawatan di sini...kami pun balik ke apartment tuk berkemas dan bertolak balik ke KL...time balik ayah ikut Tapah...mak aiiii...sangatlah fening2 the lalat kepala mama...jalan kat situ sangatlah ke kiri dan ke kanan...Rizqullah plak lena dapat BF ngan mama...macam dah jadi habit plak anak mama ni bila jalan jauh asyik nak ngempeng je ngan mama...last2 yang paling penat sepanjang perjalanan holiday tu adalah mama..coz sikit2 Rizqullah nak ngempeng ngan mama...tapi tak per...mama suka coz mama tau anak mama dapat yang terbaik dari ladang...hehehe...susu ibu adalah yang terbaik...dan doa mama semoga mama dapat susukan Rizqullah anak mama ni sampai 2 tahun...

Haih...terkeluar tajuk plak...hehehe..okaylah,till my next update...salam sayang tuk anda semua...salam satu Malaysia dari kami sekeluarga....

~~Have a nice Sunday!!~~

8 comments:

umialya said...

Alahai, suka tengok aksi manja Rizqullah ngan mamanya..

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

n@jwamz said...

so shweeeettt!!
just passing thru~~

illafira said...

comelnye dia.. nak manja2 ngan mama dia ;)

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Kalau camtu biasanya memang dia dah penat sangat...dengan sesaper pun dia dah x mo...hanya ngan mama dia je dia nak...huhuhu...

Maslina Rosdiana said...

Suhaisweet,

Thanks for dropping by here...

Maslina Rosdiana said...

n@jwamz,

Silakan..nanti singgah lagi kat sini ek...heeeeee...

Maslina Rosdiana said...

illafira,

Manja sbb kepenatan...kalau tak dia tak ingat pun kat mama dia..huhuhhu...

Cedey kan...

 
Real Time Web Analytics