July 12, 2010

Our family photoshoot @ The Picture Company

Weeeeee...akhirnya dapat gak mama update pasal photoshoot session kami sekeluarga di The Picture Company,The Gardens....actually this is our second visit here....first visit was during May 2010..masa tu just saja2 je nak cuba tengok apa hasil dari studio tu...then pas tengok hasilnya memuaskan hati...we decide to be the member of "The Picture Company" with the price of RM 196.00...a bit expensive but with the outcome..that is worth it gak lah...


Okaylah kooooott...with free photo session for member...all you need to pay is the picture that you want to print out...huhuhu..jangan tanya harga satu print out ya...coz kalau nak tau,please pay visit to The Picture Company outlet yang ada kat The Gardens and One Utama...


Tujuan kami ke The Picture Company ialah tuk amik gambar sempena Bezday mama dan jugak Hari Bapa...for this 2 event..kami dapat free gambar printout size 5R...dan jugak softcopy free(only for member)...the rest kenalah bayar...this second visit kitaorg Nadz tak der plak..yang ada hanyalah Tanya...Tanya lah yang melayan kami sekeluarga dan she did mention about my blog...heeeee...thanks guys from TPC who read my blog...anyway,you guys were so nice and it was a sweet moment to be there...


Okaylah...jom tengok hasil our mini family photoshoot....zaaaaaasssssssssss.....


Our Mini Family...
I love them so much...


Gambar mama tengah borak ngan Rizqullah....
I lioke this one coz cam Rizqullah 
dengar je cakap mama...


Seee....anak ayah tul...manja betul Rizqullah ngan ayah...
Walaupun ayah selalu tak der...
sbb gi keje kat tengah laut dan berbulan lamanya...
Rizqullah tetap sayang ayah...


Bermanjaan lagi ngan ayah...


Rizqullah and mama kiss molot...
Hehehe..masa ni sibuk sangat dia nak cium mama...
Mana sempat je anak mama ni kiss mama..
Ni antara gambar yang paling mama suka...


Our mini familia...


Picture for Father's Day shoot...
Rizqullah and ayah...


Rizqullah tengah menjerit minta lepas...
Ayah muka relax je...hehehe...
Sibuk nak merangkak sana sini Rizqullah masa ni...


Anak engineer...
Ke anak kontraktor....hehehe...
Tak kisahlah...
Tapi mama suka tgk gambar anak beranak ni...


Ayah dan Rizqullah...
Rizqullah dok sibuk pandang mama...


Rizqullah with his favourite thing....
BALL....pantang nampak bola sekarang ni...
Boleh pusing 360 darjah nak tengok bola...


Bergurau senda ayah dan anak...
Semua gambar2 ni leh buat ayah giler bayang kalau atas kapal...
Hehehehe...semenya perfect moment kami sekeluarga...
Ya allah,di kau lindungilah kami sekeluarga...
Amin...

Okay...cukup dulu entry mama kali ni...pada sesiapa yang rasa nak try photoshoot camni...leh lah ringankan langkah kaki singgah ke outlet The Picture Company...tak sure what are their current promotion...

Till my next update...salam sayang dan salam satu Malaysia untuk semua...

~~Have a nice day~~

7 comments:

sI tEDI said...

suka gambar no. 2
happy family!!

papabear said...

happy tengok happy family :D

umialya said...

happy family..

nani said...

comel..

rynas said...

happy jerkan...
maslina pasal hadiah giveway tuh tak per tak kisahpun lambat by the way thanks yer

Maslina Rosdiana said...

Tq semua...

Nadzirah said...

aahhh, comel nyee hehe....sorry lah kak, masa tuh Nadz gi summer exchange program dekat Korea....sayang lah tak dpt ambik gambar kak sekeluarga

hmmm, skarang Nadz dah balik kat Gardens...so bila kak sekeluarga tgh free datang singgah sini lah...tak sabar nak ambik gambar Rizqullah again...tambah lagi, Raya dah dekat...boleh lah ambik gambar ngan baju raya skali :D

jumpa lagi, ye!!!

 
Real Time Web Analytics