July 15, 2010

Percubaan Kedua...

**Entry tertunggak...khas untuk anak mama yang dah pandai macam2 sekarang ni...
you've sweeten my live with your smile and laugh...**

Sangatlah melasaknya anak mama sekarang ni....walaupun belum 10 bulan,baru 9 bulan lebih...tapi anak mama ni dah pandai banyak benda...sekarang ni tetiba dah laju merangkak dan pandai nak berdiri sendiri...ni semua achievement Rizqullah pas balik dari Cameron aritu...Alhamdulillah...


Tapi yang paling buat mama kecut perut ialah achievement yang satu ini...nak tau apa dia...kenalah tgk video yang sempat mama Rizqullah capture...


video
Rizqullah cuba belajar nak naik tangga kat umah...
Hari ni naik satu dulu...esok ada lagi sambungan kottt...

As per reported by Uci...Rizqullah dah tak boleh ditinggalkan sorang...sbb masa uci tengah sibuk nak isi air kolam mandi dia...dia leh main panjat tangga....bila uci kuar dari bilik air,tengok Rizqullah dah ada atas tangga sambil tersengih...haih,anak mama ni..kesian buat uci camtu...nanti jatuh semua orang risau..dan dah tentu ayah marah kat mama nanti..huhuhu...

Nak tahu sampai mana achievement anak encem saya ni....tunggukan yaaa...sangatlah advance ini budak dalam panjat memanjat...mmg betul orang tua2 kata...kalau anak lelaki ni...memang sangat lasak dan susah nak handle...huhuhu...saya setuju kata orang tua2!!!

Okaylah..cukup dulu update mama Rizqullah untuk kali ini...till my next update...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice and beautiful day!!~~

10 comments:

AngahSayang2314 said...

yeahhh riz dah cerdik..& dah maju setapak demi setapak cayalah...

Zaidah said...

dah ade kemajuanlah....tahniah...

alyyani said...

mama kena la beli safety gate cepat2 lepas ni.. :) gigih dia nak mencuba,. suka tgk budak2 punya kesungguhan kan?

xazryx said...

hoho .anak laki mmg nakal skit .aktif .saya dulu pon nakal gile .kwn2 mak kata saya hyperaktif .huhuhu .

umialya said...

anak mama makin lasak daaa

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Setiap hari ada je suprise dia...kadang2 tak sempat nak digest yang semalam..arini dah buat benda lain...

Maslina Rosdiana said...

Zai,

Sejak balik dari Cameron...makin rancak plak dia kesana sini..huhuhu...penat gak mengejar dia..

Maslina Rosdiana said...

alyyani,

Safety gate dah ada...cuma belum pasang lagi masa tu..coz tak sangka dia akan naik tangga time tu...

Sebelum ni tak pandai pun...tetiba nak tunjuk skill kat semua orang...heeeee..

Maslina Rosdiana said...

xazryz,

Aktif tak per...tak kisah coz anak lelaki...cuma risau kalau jatuh ke hapa...nanti bapak dia marah mak dia plak,bila balik anak benjol2 sana sini...

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Betul tu...makin hari makin lasak ni...huhuhu

 
Real Time Web Analytics