July 16, 2010

Percubaan Ketiga dan berjaya!!!

Yezzzzaaaa...akhirnya selepas 2 kali mencuba tuk memanjat tangga...
Rizqullah berjaya jugak...
Bukan sikit budak kecik ni memanjat tangga...
tapi terus laju je anak mama ni memanjat...
happiness betul masa tu dia dapat panjat tangga tu...

Tak caya....jom tengok apa yang dibuatnya putera kesayangan saya ni...

video
Tak sempat mama nak set camera tuk amik video...
Laju je dia memanjat tangga tu...
Sib baik ada Mak Ngah tolong guard kat tepi...
Sangatlah kecut perut dibuatnya anak mama ni...

Ni baru kali ke-3 je anak mama ni menerjah tangga...
Sib baik kali ni dia cuba masa semuanya ada kat umah...
Leh gak semua monitor pergerakkan dia...

Okaylah..cukup tuk kali ni...nanti mama Rizqullah update lagi tentang progress Rizqullah menjelang 10 bulan...dah terror macam2 dah anak manja saya ni...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Peace uolls...Have a nice day!!~~

8 comments:

kak mas said...

dah kena pasang security gate nampaknya tu. laju jer nmpknya rizqullah memanjat tu. bahaya. takut terlepas pandang kan..

sI tEDI said...

Jgn putus asa ri*qullah.
*erlatih selalu!
he he he

umialya said...

yeay.... anak mama udah besar!!!!

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

tahniah!!! tahniah!!panjat lagi ye cuyunk.. ;o)

Maslina Rosdiana said...

Kak Mas,

Gatenya dah ada...tinggal tak pasang je lagi ni...

Maslina Rosdiana said...

SI Tedi,

Banyak betul dah achivement Rizqullah...mama dia je yang dah semput ni..heeeee

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Yeaaa...sudah besar,lagi panjang langkahnya..fening lalat mama dia melayan dia...hehee

Maslina Rosdiana said...

Sal...

Jadi pom...pom girl ek..hehehe

 
Real Time Web Analytics