July 6, 2010

Rizqullah bergurau ngan ayah....

Huhuhuhu...bila tengok video ni balik...buat hati mama jadi sedih...video ni was taken kat Cameron hari tu...mama pun dah terlupa pasal video ni...tengah-tengah transfer gambar dari HP mama...mama terjumpa video ni...tak tau mama nak gelak ke atau nangis tengok keakraban bapa dan anak ni...


Tak caya jom tengok camne kasih sayang antara anak dan ayah ni..walaupun ayah jarang ada bersama ngan dia..tapi mereka tetap get along together...dan Rizqullah,mama nak anak mama cherish every moment yang kita ada ngan ayah...bukan ayah sengaja nak tinggalkan kita...tapi dia keluar mencari sesuap nasi untuk kita berdua...


Okay...jom layan moment manis dan istimewa anak beranak ni...


video
Huhuhuhu...mama tak tau nak nangis ke 
gelak sama tengok video ni...
Tengok Rizqullah happy di samping ayah...
Keakraban anak dan ayah...

**To ayah,I know you mesti nak nangis tengok video ni...
Sangat sweet you and Rizqullah bergurau...
I really miss this moment both of you having fun together...
now i understand kenapa u cakap 
"It's hard for me to stay away from Rizqullah"...**

Till my next update...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice and beautiful day today!!!~~ 

6 comments:

princeduyong said...

hehe....

Ain said...

sweet sangat ayah n anak.....

memang sedih bila terpaksa berjauhan kan.....

huhuhu....

AngahSayang2314 said...

happy dia ngan anaknya yee

Maslina Rosdiana said...

Prince Duyong,

Hohoho...heeeee...:-)

Maslina Rosdiana said...

Ain,

Sweet sangat tengok keakraban dorang ni..Rizqullah sampai demam2 ni rindukan gurauan ayah dia...

Dan macam biasa...bila dah demam meragam yang amat...

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Happy sebab sekali sekala je dapat camtu ngan ayah dia...

 
Real Time Web Analytics