July 16, 2010

Selamat Pengantin Baru Nor K dan Amri!!!

Hohoho...gi umah orang kawen teringat plak masa sibuk2 nak kawen aritu...
leh tersenyum sendiri plak bila teringat hari bahagia tu...
ada lagi baju malam nikah dan sanding terletak dalam almari...
teringat cam mana terujanya kami masa tu...hehehe....

Hari itu ada yang tanya mama Rizqullah pelamin siapa yang cantik kat background gambar Rizqullah tengah memanjat tangga...Inilah dia pengantinnya...tuan punya pelamin yang indah itu...Puan Nor K dan Encik Amri...Selamat Pengantin Baru mama Rizqullah ucapkan untuk mereka...Maaf sangat masa majlis resepsi,kami sekeluarga tak dapat hadir...coz ayah need to go Terengganu...it's study time....jadi kami hanya dapat hadir di malam sebelum nikah dan hari nikah je....


Masa hari nikah ni pun kami tersampai lambat..coz cam biasa...kena siapkan putera kesayangan kami ni dulu...bagi makan pagi dan bagai2 lagilah...dan kerana dah janji nak antar bunga rampai,sbb itu jugaklah kami sampai ke sana pagi hari nikah tu...tapi itulah..ada terkilan sikit...hmmm...apa yang terkilan...biarlah mama Rizqullah simpan je dalam hati...heeeeeeeee....:-p


Pada pengantin...layarilah bahtera perkahwinan ini dengan bahagia dan aman damai hingga ke hujung nyawa...sedangkan lidah lagi tergigit ini kan pula suami isteri..kalau ada perkara kecik2 tu...just try to forget dan tutup mata jelah yaaa...ewwaahh..memandai plak nasihat orang..ekeke..


Alahai...mama Rizqullah dah tak tahu nak taip apa...dan maca biasalah yaaa..layankanlah cerita bergambar dari mama Rizqullah...


Laaayyaaannnsss....

Pengantinnya....
Ni masa hari nikah...
Nor K dan Amri...
Selamat Pengantin Baru...

Kek yang menarik perhatian...
Hehehe...teringat plak mama Rizqullah kek hantaran mama pada ayah...
Kek Kapal dan kelasi sekali...seswai ngan keje ayah...
Heeeee...

Ayah+Rizqullah+sepupu sepapat mama...
Uncle Aziz dan Uncle Izdi...
Hahaha..sudah jadi uncle plak korang ek...

Keluaraga sebelah lelaki..

lagi gambar sefamily pihak lelaki...

Candid moment dari Mama Rizqullah...

Candid lagi...
Dari celah2 hantaran....
Mak andam..ops!!pak andam...
Tenganh betulkan make-up mempelai...

My sunshine of my life...

Ibu-ibu pengantin pompuan...
Haa..jangan terkejut ya...dia ada 2 mak...
Satu mak angkat satu ibu kandung...
Yang baju hitam tu..ibu kandung pengantin pompuan...
Dorang ni adik beradik je...


Snap shot pelamin...

Family picass deh...
Senyum semeeeee....

Candidos....

My family with The Pengantin...
Rizqullah dok sibuk pandang mama...
Heeeee....:-)

Rizqullah dan mama atas pelamin...
Nak jugak...sukahati jekan...

Wajah pengantin dari sisi...

Another candidos dari mama Rizqullah...
Peng..peng...captured...


Some of the Hantaran...

Heeeee...pada yang muak tgk gambar banyak sangat...sabar jelah ek...mama Rizqullah mmg suka mengcapture every moment yang indah...lagi2 moment orang kawen ni...sangat best coz macam2 leh captured time ni...heeeee...

Okaylah...cukup tuk kali ni...till my next entry...
Enjoy your day...
Happy Friday...

Salam sayang dari kami sekeluarga...

6 comments:

gewecun said...

cantik cake dia...suka!!!!

AngahSayang2314 said...

cute lah kek dia yg kereta tue

LyNn HaMzAh said...

sukernyer gie wedding...best2...

Maslina Rosdiana said...

Gewecun,

Kek tu khas tuk ingat arwah ayah pengantin pompuan...tu kete mainan ayah dia tu..

Maslina Rosdiana said...

Angah...

Cutekan...classic tul dia buat camtu..

Maslina Rosdiana said...

Lynn,

Kami pun suka..lagi2 tgk benda lawa2...heeee

 
Real Time Web Analytics