July 10, 2010

Sudah advance setapak lagi...**watermark**

Okay...akhirnya berjaya gak mama Rizqullah menyiapkan logo watermark blog "My Special Memories" ini...niat dihati dah lama nak buat...tapi tak der masa nak mengadap design tool yang dah lama mama Rizqullah tinggalkan..otak dah sangat berkarat nak ngadap kerja mengedit dan mendesign ni...hehehe...


Bagi sesiapa yang follow blog mama Rizqullah ni...mesti perasan perubahan dalam gambar-gambar yang mama Rizqullah share di sini(tak perasan pun tak per..no hurt feelinglah...kalu perasan perubahannya..terima kasih yang amat dari kami...)...dan entry kali ni mama Rizqullah nak share perubahan yang dilakukan sepanjang beberapa bulan mama Rizqullah berblogging...


Jom tengok sejak bila mama Rizqullah mula melakukan perubahan pada setiap gambar yang ada dalam blog ni...


7 June 2010...
Hanya guna wording http://tsunamie146.blogspot.com/
Gambar pertama mama Rizqullah menggunakan watermark...

7 June 2010....
Still guna watermark lama...

10 June 2010
Heee...watermark sama lagi...
Cuma kadang2 tukar colour putih...

18 June 2010...
Tinggal wording tsunamie146.blogspot.com je...
Dan ini diguna pakai hinggalah entry yang terakhir yang 
dipublish sebelum entry ini...
Dan dalam entry ini dan seterusnya...
Mama Rizqullah akan guna watermark baru...
Weee.....syok tul dapat design watermark sendiri...

Hohohoho...itulah dia watermark mama Rizqullah 
yang diberikan idea oleh ayah...
Yang dalam bentuk loves kat tepi picas tu...
Ayah yang cadangkan letak MR's Loves...
MR's Loves stands for...
Mohamad Redzuan..
Maslina Rosdiana...
Mohamad Rizqullah...
Thanks ayah for the brilliant idea...
Mama just tambahkan effect dan design apa yang patut...

Okay...by now on..semua picas dalam blog mama Rizqullah akan ada watermark...weeeeeeeeee!!!!!syoknya ada watermark hasil design sendiri...dan kalau mama Rizqullah ni rajin...akan bertukar2lah design watermark tu...

Till then...semoga semuanya happy di hari minggu ini...take a good care of yourself and enjoy your life...salam sayang dari kami sekeluarga...

~~Have a nice and beautiful day~~

9 comments:

umialya said...

Cantik dan kreatif

AYU said...

cantik watermark, teringin jugak nak buat tapi lum ader masa la...

rynas said...

kreatipnya..kalau akak ler huhuhu tak menjadi ler nampaknya

rynas said...

kreatipnya..kalau akak ler huhuhu tak menjadi ler nampaknya

fanadz said...

hehe.samela..gune watermark link blog jer..takde masa nak design watermark lg.. anyway, nice blog n selamat berkenalan..:)

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Tu tibai je..tak tau nak buat design camne..hehehe

Maslina Rosdiana said...

Ayu,

Thank you...itu hasil idea dari suami gak...hehehe

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Akak...saya main taram je tu...dah lama x ngadap design tool...

Maslina Rosdiana said...

fanadz,

Salam perkenalan jugak...rasanya guna link blog lagi senang kot...hehehe...ini sbb hubby bagi idea...kalau tak selamanya pakai link blog tu..

 
Real Time Web Analytics