July 17, 2010

Suprise Birthday Song from Adam AF2 for Mak Teh...

Hohohohoo...syoknya Mak Teh Mieza!!!!
Adam AF2 tuuuuuu nyanyikan lagu "Happy Birthday" dan juga "Allah selamatkan kamu"...
Thanks to Adam and BAD Boys sudi bagi kejutan pada Mak Teh Mieza...
Alhamdulillah...Berjaya dapatkan Adam AF2 yang sentiasa sibuk dengan show...
Tapi tetap support tuk bagi kejutan pada peminat dia...
Ni plan Mak Ngah dan Mak Lang Zetti...
dan disupport idea oleh mama Rizqullah...

Okay...jom tengok Adam AF2 buat suprise kat Mak Teh Mieza...

video

Sampai nangis tu adik I u buat ye Adam...
Heee...kami pun pelik...dia nangis happy ke terkejut...

Pas dapat suprise dari Adam AF2 dan BAD Boys...
Kat umah pun mama Rizqullah dah readykan suprise tuk Mak Teh...
Tak derlah besar sangat...
Just simple suprise birthday celebration buat Mak Teh...
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...
Dan juga semoga sentiasa dalam lindungan-Nya...

Ok..jom layan picas plak yang sempat dicapture during suprise ni...

Kad yang di sign oleh Adam AF2 dan BAD Boys...
Kek yang di taja oleh Kak Long...
Heeeeee....

This is the birthday gurl...
Dah 20 tahun hidup ngan dia...
Macam2 ragam gak adik ku yang sorang ni...
Tapi walau apapun...I love you my sis forever...
Nothing can split all of us...

Ini Bezday boy...
Heeeeeee....taklah...ini budak sesiapa je nyer bezday...
Mesti dia nak interprem gak....
Maklumlah kesayangan semua makcik2 dia...
Ramai wwoooo dayang keliling dia...

Family picas...
Without mama Rizqullah...
Coz tengah capturing this momentos...

Weeeee...budak yang selalu kena buli sekarang ni...
Dan jugak penghibur semua...
Mak Lang dan Mak Teh kalau balik UiTM...
Inilah orang dicium bertubi-tubi...
Sayang tul Mak Lang dan Mak Teh kat Rizqullah...
Mak Ngah pun sama...kalau balik keje je...
mesti "Hai Rizqullah..."

Wajah ayu bezday girl...
Muka ala chinese look ya...
Sebabnya kami mmg keturunan satu Malaysia....
Mak Cina...ayah Melayu....
Jadilah kami ni yang Satu Malaysia....

Rizqullah perasan konon tu kek dia...
Sabar ya sayang...lagi 2 bulan je bezday anak mama ni...
Hmmm...kat mana mama nak buat bezday party...
Jeng...jeng..jeng...tunggu...

My Family Picture....
Love you uolls...
My sweet and happy familia....

Okay...till my next update....salam sayang dan salam satu Malaysia
 untuk anda semua yang sudi singgah di blog mama Rizqullah ni...


~~Have a nice day!!!~~

9 comments:

SYAZA said...

wahhhh
adam wat surprisseeeee
sukaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rynas said...

nangis gembira tuh..dengar suara Adam

haziQah said...

wahhh cmne leh dapatkan adam ..best nye..

miemiey said...

sportingnya adam tu kan....
birthday yg tak dapat dilupakan kiranya ni...bukan sng celebriti nyanyi tuk kita kan...terharu kot nggis tu..

syAzAnA said...

perghh. ini sudah mengundang kejelesean niee. adam uat surprisee. huu. anyway. hepy belated befday to amieza. wee~

Maslina Rosdiana said...

Syaza,

Syokkan dapat camtu...huhuhu..kakak dia dapat telan air liur je...x der saper pun nak nyanyikan bezday song...hehehe

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Entahlah...tapi yang tak tahan siap cium tangan adam tu...hehehe

Maslina Rosdiana said...

Miemey,

Salah satu hari jadi yang dia tak akan lupa kot...bukan senang kami nak dapatkan adam tu...sib baik dia good mood aritu...:-)

Maslina Rosdiana said...

Syazana,

Leks...jangan jeles...adam ok je...mana dia leh tolong dia akan tolong...heeee....**cam kenal sangat je ngan adam...but he's a very nice guy...**

 
Real Time Web Analytics