July 30, 2010

Tampar bola ke,bola tampar???

Waaa...ada tournament tu...itu adalah plan asal..tapi sudahnya jadi game suka2 je..sbb last minute ramai yang terlajak tido...maklumlah pagi Sabtu tu hujan...jadi lagi sedap peluk bantal dan berselimut atas katil kat umah disamping yang tersayang...hehehe...


Tapi tournament@game tetap berjalan...sbb ada yang hadir tuk memeriahkan game ni,still masih bergumbira bersama...yang penting semangat kesukanan yang ada didalam diri masing2...masing2 gak nak tunjuk skill main volleyball...hehehe...


Okay..berbalik pada cerita volleyball ni..last Saturday mama dan ayah manage to bring Rizqullah gi tengok tournament volleyball antara IT's Department...mama saja je datang nak amik2 picas...jadi penyokong tuk team loans disamping niat yang sebenarnya nak bawak my little prince gi tengok Tasik Titiwangsa...tempat mama dan ayah naik "Eye on Malaysia"...dulukan ada kat situ...tapi sekarang dah pindah ke Melaka...


Okaylah...tak mo citer panjang...biarlah segalanya diceritakan oleh gambar...


Rizqullah sangat teruja tengok bola...
Tapi dia pelik kenapa bola tu di lambung-lambung...
Selalu dia tengok orang sepak je bola tu...
**Penangan Pak Su dia yang selalu main bola sepak depan dia...**
**Sekarang ni anak mama pun dah pandai sepak2 bola...**

Antara aksi pemain2 profesional...
Masing2 tunjuk skill tu...
Ada siap keluar skill sepaktakraw lagi...


Some nice momentos yang sempat mama captured...


Anak dan ayah....
Ni pemain simpanan...
Rizqullah sampai terngang..nganga tengok orang main volley ball...



Tuan photographer yang capturing all the momentos...
Tapi tak sedar yang mama Rizqullah sudah capture dia anak beranak...
Elok je duduk berderet camtu..
Pastu sama kaler plak..
Soooo nice....


Buah hati mama dan ayah yang terpinga2...
Kenapa bola tu di lantun-lantun...
Kenapa dorang tak sepak bola tu...
Sangat behave pagi tu...
Syok sekarang ni bila bawak Rizqullah jalan...


Ayah pun nak tunjuk skill jugak...
Tapi bola kuar courtlah...
Hehehe...


Antara isteri2 yang menunggu suami2 mereka...


Last but not least...
Picas mama dan Rizqullah bersama...
Asyik gambar ayah dan Rizqullah je...
Mana adil kaaaannn...
Mama pun nak gak..

Okaylah...ni antara activity kami last Saturday...pagi2 dah kuar umah tengok orang main volleyball...sambil menghirup udara di Taman Tasik Titiwangsa...Dan Rizqullah cam biasa...memang sangat suka kalau mama dan ayah bawak dia jalan2...

Taaaapiiii...hujung minggu ni ayah tak der ngan kami...huhuhu...mama tak tau nak buat apa weekend ni ngan Rizqullah...tapi dalam kepala dah pikir nak gi kedai cari buggy tuk Rizqullah...satu buat letak kat umah...satu lagi dalam kete dan untuk travelling...kalau leh mama nak cari yang ringan dan senang tutup...maklumlah..mama berdua je ngan Rizqullah kalau naik flight nanti...so,to make mama life's easy...kenalah beli buggy yang compact dan ringan..hmmm....manalah nak cari ni???ada suggestion x???

Okaylah...nanti bila2 rajin...mama Rizqullah sambung lagi activity hari minggu kami...ni baru belah pagi je...ada lagi yang kami buat pas balik dari Titiwangsa ni...

Till my next entry....salam sayang dan salam ukhwah untuk semua..

~~Have a nice and blast weekend with the loves one~~

0 comments:

 
Real Time Web Analytics