July 13, 2010

Thanks Nuffnang...

Nuffnang

Heeee...senyum simpul mama tgk account Nuffnang mama...alhamdulillah...rezeki untuk Rizqullah...walaupun tak banyak..tapi tetap rezeki yang datangnya dari Allah swt...mama dah niat,seme duit yang dapat dari Nuffnang ni...mama nak simpan dalam account Rizqullah...simpanan untuk masa depan dia...


Thanks Nuffnang for the income given to my Nuff account...walaupun tak leh cash-out lagi...but an achievement tuk mama Rizqullah yang baru beberapa bulan aktif berblogging ni...tiap2 hari mencoretkan setiap Special Memories yang ada bersama Rizqullah dan suami tersayang...really enjoying doing it sambil dapat side income...macam yang mama Rizqullah selalu cakap pada ayah Rizqullah..."I taip blog untuk tatapan Rizqullah di masa hadapan...I want him to know,how much we loves and care for him..."


Pada awalnya ayah Rizqullah mmg melarang mama Rizqullah menaip blog...tapi setelah beberapa syarat diberi...mama Rizqullah diberi kebenaran tuk menaip blog tuk anak kesayangan dan buat tatapan suami yang jauh di mata ini...tapi tiap kali menaip kena ikut syarat yang telah digariskan oleh tuan besar yaaaa...hehehe....


Disamping itu mama Rizqullah nak share semua kenangan indah bersama sesiapa sahaja yang sudi baca coretan mama Rizqullah ni...terima kasih untuk semua jugak yang tak jemu baca coretan mama Rizqullah ni...kami sekeluarga doakan anda juga happy dan bahagia seperti kami...dan terima kasih jugak yang sudi jadi follower blog mama Rizqullah yang mencoretkan kehidupan seharian kami dan jugak coretan perjalanan percutian kami sekeluarga...semoga anda juga happy selalu dan ceria selalu...


Okaylah...mama Rizqullah nak berYM ngan ayah plak..nak buat bising dalam bilik tak leh..takut tuan kecik bangun pulak..telinga kilat betul anak mama sorang ni..mama gerak sikit je dia dah bukak mata...huhuhuhu...


Till my next update...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...dan THANKS NUFFNANG for the income..weeeeee!!!

**wink...wink...**

16 comments:

Wan Haffiz said...

waa..da bnyak tu..tahniah2..:)

princeduyong said...

tahniah...tahniah

TANYA PADA HATI

ibu_Arifa said...

mak aii..byknyer dapat..saya baru 2 kempen jer.. huhuhu..
tahniah mama Rizqullah :)

Doku said...

byk dapat buffer kak :) congratz..da lama x update blog igtkan da kurang tapi still ade dua buffer tinggal. dulu de 6.kena wat rajin balik la :)
btw salam perkenalan

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Congrats mas..
Teruskan usahamu..
Conteng jgn x conteng..
Ina sentiasa bace perkembangan TUAN KECIK mas 2..
Sama lah kita mas, awal2 dulu hubby x suka ina berbelog..
Last2 baru dia faham minat ina yg suka membebel menulis ni..
Teruskan usaha ye mama Riz..

umialya said...

akak tetap pembaca setia samada smpt tinggal jejak @ x..

iqbalsyarie said...

Wah...ni banyak ni...~!
Latest post:Aku malu!!

i'm the girL said...

ape syarat2 tuh? haha nak tau gak... sebab blog i pon slalu je kene pantau dengan encek suami.. haha naseb sungguh la kannn :)

alyyani said...

oh, dikenakan syarat sebelum berblog ye. tp skang ada hasil nye kan? :)

Maslina Rosdiana said...

Salam Wan Hafiz,princeduyong dan IbuArifa,

Terima kasih...rezeki anak tu...lupa nak time kacih pada Si Tedi...dia yang banyak bagi tips...

Maslina Rosdiana said...

Ina,

Itulah...nak menaip ni pun kena berhati2...lama2 dia plak syok baca blog ni pastu jadi pengkritik tetap...siap tolong bagi idea lagi apa nak share kat sini...ehehehe

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Terima kasih sudi baca coretan saya yang entah apa2 ni...saya pun suka baca coretan akak..banyak info tuk ibu BF cam saya...:-)

Maslina Rosdiana said...

Hi Iqbalsyarie,

Alhamdulillah...banyak ek...line je banyak tu...hehehe...tapi yg penting tetap masyuk...

Maslina Rosdiana said...

Hi i'm the girl,

Heeee...itulah,dulu saya berblog gak...pas kawin di larang berblog..ini pun puas pujuk baru dapat..heheh..apa syarat dia...banyak sangat...nak taip kat sini x dapatlah..hehehe

Maslina Rosdiana said...

alyanni,

Yeeezzzzaaa...akhirnya dapat gak hasil berblog ni..leh prove kat hubby blog ada income masuk gak tuk Rizqullah...hehehe..

sumpit said...

waa tahniah... hebat tu...

kisah raya

 
Real Time Web Analytics