July 7, 2010

Tiiiingggg...strawberry!!!

Okay....sinonimnya kalau naik Cameron mesti ada strawberry...kira cam rugilah kalau gi Cameron tak bawak balik ole-ole strawberry...selain tu,wajib gak beli bunga ros kalau ke sana...ini adalah ole-ole wajib yang patut di beli ketika ada di Cameron dan tak lupa jugak sayur-sayuran yang segak bugar kat atas tu...itu pun harus di bawa pulang sebagai ole-ole...

Heeeeee...tapi mama Rizqullah bukan nak citer pasal tu semua...mama nak share keletah Rizqullah yang first time tengok strawberry...hehehe...

Apalagi...jom layan cerita karangan bergambar dari mama Rizqullah...(psssstt...lihatlah anak saya yang suka explore seme benda...suka tgk perkembangan dia..weee)

Rizqullah first time tengok strawberry...
Geram dia tgk warna merah2 tu...

Rizqullah tengah cuba nak cungkil satu strawberry tu..
Kusyuk tuk anak mama ni tengok strawberry tu...

Ayah pun nak bantu Rizqullah keluarkan strawberry tu.....

Tiiiiiingggg....strawberry alive!!!!!!

Okay.....dan tetiba mama Rizqullah terajin nak letak caption/skrip dalam gambar....
Jadi dah tak der caption kat bawah picas tu semua...







Okay...itu jelah citer mengarut mama Rizqullah...hehehehe....yang sebenarnya mama Rizqullah pun eksited tengok ekspresi Rizqullah tengok strawberry tipu tu...every moment exploration Rizqullah,mama akan cuba keep track...dah besar nanti anak mama leh tengok sendiri how fast you learn and grow up...kadang2 buat mama rindu saat anak mama ni dok senyap je dan tido...hehehe...

Opsssss...termelalut lagi...okaylah...till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

2 comments:

sal said...

salam.comelnya Rizqullah....

Maslina Rosdiana said...

Sal,

Terima kasih,kebang kejap mama dia...sejuk perut ngandungkan dia..hehehe

 
Real Time Web Analytics