July 26, 2010

Watermark...oh...watermark...

Yeezzaaa...mama Rizqullah kerajinan lagi...rajin mengedit dan mengodak photoshop...hehehe..dan hasilnya...lahirlah watermark baru...
Entah apa pasallah yang tertiba mood kreatif + rajin ni tetiba melanda diri...

Okaylah..jom tengok hasil godakkan mama Rizqullah tuk hasilkan watermark baru...

Layannnn....

Gambar menggunakan watermark lama...
Still akan digunakan lagi...

Watermark baru yang telah dibaik pulih...
Dah ketandusan idea...
Oklah tu kaaann...
Janji ada watermark...
Hehehee...

Pada sesiapa yang perasan akan perubahan watermark mama Rizqullah...dari entry sebelum ni lagi mama Rizqullah dah tukar watermark baru..ni tgh cari idea lain plak tuk buat watermark lain...coz mama Rizqullah cam rasa still ada kekurangan pada watermark tu...

Ermm..oklah,nak join Rizqullah tido...hopefully malam ni anak mama ni tak meragamlah...
Dah 2 hari selsema tak berenti ni...plus demam2 sikit...
Maybe coz kuar satu hari on last Saturday...
Hopefully not getting worst je kesihatan anak mama ni...

Till my next update...salam sayang untuk semua..

~~Have a nice day!!~~

8 comments:

LiFe KaMi said...

watermark yg cute..

kemma said...

rsenya yg the latest ni cun :))

LyNn HaMzAh said...

lynn x pernah ada watermark dan agak mundur sket tntg watermark nie...boleh la minta tolong mas ajar atau buatkan nanti...

AngahSayang2314 said...

cantiuk..cantikk

Maslina Rosdiana said...

Life Kami,

Terima kasih...tgh tak der idea tu..tibai je dulu design tu...ada masa nanti tukar lagi...

Maslina Rosdiana said...

Kemma,

Terima kasih...ini masih belajar lagi...apapun,thanks ek...datang sini lagi yaaa...

Maslina Rosdiana said...

LyNN,

Boleh je...tapi saya pun tgh belajar balik ni..hehehe..dah lama tinggalkan design2 ni...huhhu

Maslina Rosdiana said...

Angah,


Tenkiu...:-)

 
Real Time Web Analytics