August 1, 2010

3 idiots...

**ikhsan Mr Google**

Malam ni mama melayan citer hindustan...3 Idiots...lakonan Amir Khan...DVD ni mama punya...tapi dah berjalan kat banyak tangan..akhirnya...sampai kembali ke tangan mama Rizqullah...since ayah tak der sbb x balik minggu ni...mama nak layan citer hindustan ni puas2...

Dah lama mama Rizqullah tak layan citer hindustan...sangat best citer ni...ni kali ke-2 mama ulang citer ni...best punya pasal...layan lagi sekali...kisah 3 sekawan yang mengharungi hidup di kolej...apa yang mama belajar dari citer ni..."Just make your life simple,don't complicated it and appriciate what ever you have..."...banyak sebenarnya mesej yang disampaikan dalam citer ni..klu nak tahu kenalah tonton sendiri ya...yang tak minta hindustan pun leh je tgk...sbb citer ni tak heavy..lot's of jokes...hubby I pun leh layan yaa...WALAUPUN tak minat hindustan...

Till my next entry,...jom layan 3 idiots nih...

Have a nice weekend...


6 comments:

Notami said...

oo..ni msti slalu layan tgk citer hidustan khan..sape peminat? amir khan? shah rukh khan?

haria_penang said...

memang best la cita nie....aku pon dah tengok ....best
memang x leh belah la Sanjay tu macam haram,,,,,,

AngahSayang2314 said...

wh cita nie best ke??? nak cari la...

Maslina Rosdiana said...

Notami,

Layan gak lah kadang2...tapi hero utama mesti 3 khan je...hehehe

Maslina Rosdiana said...

Haria,

Yezzaaa...setuju sangat,citer ni sangat besh!!

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Best sangat...macam2 rasa ada dalam citer nih..hehehe

 
Real Time Web Analytics