August 10, 2010

Alhamdulillah..buffered earning bertambah lagi...

Huhuhuhu...malam tadi tak dapat nak berblog sbbnya mama dah penat sangat...kesian ayah tunggu mama call,tapi sudahnya tak call pun...serius sangat penat dan sakit kepala sangat semalam dan ditambah pula dengan Rizqullah yang meragam sangat...sikit2 nak nangis suh dokong dan peluk cium...kalau tak buat dia ngamuk..24 jam nak berkepit je ngan mama pas mama balik keje semalam....tido pun dok asyik check mama ada kat sebelah ke tak der...


Haih...anak mama sorang ni...makin besar makin banyak songeh pulak..makin banyak akal nak tarik perhatian mama...ada je keletah dia yang buat mama rasa macam2 rasa...nak marah ada,nak gelak ada,nak cubit ada...dan macam2 lagi lah...tapi most Rizqullah selalu buat mama tersenyum sbb pas buat mama marah...mesti Rizqullah akan senyum tunjukkan gigi 4 batang dia tu....bajet2 senyuman yang boleh cairkan amarah mamalah tu...**mmg boleh pun,sbb cam kelakar tgk Rizqullah senyum comel kat mama**


Dan pagi ni...buat mama tersenyum lagi...sbb tgk buffered earning bertambah lagi bila mama bukak account nuffnang...Alhamdulillah...terima kasih nuffnang for the income...this is definately Rizqullah luck...duit ni mmg untuk Rizqullah....buat duit raya Rizqullah...


Thanks again Nuffnang for the earning...Thanks jugak pada semua yang sudi menjenguk ke blog mama Rizqullah yang merekodkan perjalanan tumbesaran seorang anak kecil yang selalu terpisah dengan ayah dia...


List of buffered earning

Dan sebelum mama Rizqullah tutup entry ini...khas untuk Acik Nani....

Jangan marah ek Acik Nani...
Rizqullah jumpa tupperware ni dalam bag mama...
Tgh sibuk practice main kompang ni...
tuk acik nani nyer wedding nanti...
Hehehe...

Okaylah...cukup dulu entry kali ni...bila senang dan ada kelapangan...mama Rizqullah update lagi aksi2 anak manja kesayang kami suami isteri...sesungguhnya dia anugerah Allah yang tak terhingga bagi kami...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice day~~

8 comments:

saya_arief said...

same la.
nuffnang memang pemurah sekarang..
manyak die kasi BE..
:D

nani said...

alolo so cute..rizqullah buat kompang tupperware acik Nani ek..

prektis elok2 yer, esok acik Nani kawen bole dptkan khidmat rizqullah main kompang ;)

LyNn HaMzAh said...

wah...meriah sungguh BE yang ada nie...lynn ada satu jer...

Nieza Ishak said...

wahh banyak tueee ...

Maslina Rosdiana said...

arief,

Betul tu..dia betambah murah..alhamdulillah,rezeki kita...

Maslina Rosdiana said...

Nani,

Sorry ek..dia buat main plak...nampak aje dia dalam bag aku..huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Lynn,

Rezeki si kecik ni...alhamdulillah bleh arr buat duit raya dia...

Maslina Rosdiana said...

Nieza,

Alhamdulillah,untuk si bujang saya duit tu...

 
Real Time Web Analytics