August 5, 2010

Bila ayah dapat bonus,Rizqullah dapat...

Alhamdulillah...ayah dapat merit bonus,walaupun tak banyak...
tapi cukup untuk kami sekeluarga...
Kira dapat tu pun dah syukur sangat...


Dan sbb ayah dapat bonus...
ayah pun belikan something untuk anak kesayangan dia ni...
Haiiii...anak sulung biasalah...macam2 pun dapat...
Tak yah minta..mesti mama dan ayah belikan...
Now mama dah faham kenapa arwah angku dulu 
senang sangat nak belikan apa2 untuk mama...
Rupanya kasih dan sayang untuk anak sulung ni lain sangat...
Maklumlah...yang pertama...


Hmmm...nak tau apa yang ayah belikan untuk Rizqullah 
sempena dapat bonus ni.....


Zaaaasss....inilah dia...hadiah dari ToysRus tu....

Hadiah yang masih dalam plastik...
Hmmm...apalah yang ayah belikan tuk anak 
kesayangan dia ni??
Erm...untuk mama dia tak der ke???


Haaaa...itu dia...notebook@laptop mainan...
Kaler biru lagi...
Haih ayah...anakmu ni kecik lagi...
Bagi hadiah yang tuk budak2 2-3 tahun...
Huhuhu..

Inilah dia...serupa cam laptop betul je...
Ni semua gara2 Rizqullah suka kacau
 laptop mama dan ayah...
Nah...amik satu,pastu jangan kacau 
hak mama ngan ayah punya yaa...
Thanks ayah for the lovely prezzie for our lil prince...
Thanks sbb belikan laptop ni tu distract Rizqullah 
from kacau laptop mama...ngeh..ngeh..ngeh...

Okaylah...nanti mama share apa yang Rizqullah buat ngan laptop baru dia ni...
Hmmm...adakah dia betul concerntrate kat laptop baru ini atau....????
Tunggukan ya...nanti mama Rizqullah sharekan apa yang anak teruna saya ni lakukan ngan laptop hadiah pemberian ayahanda dia...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...


Have a nice and beautiful day!!!

10 comments:

lya said...

hehehe.. tu nama dia rezeki anak.. hehehe...

umialya said...

ntk mamanya pulak dpt apaaaa??

mastura rosni said...

bastnya dapat hadiah...
Little Farhanah ada satu macam tu, kerjanya bukak tutup bukak tutup, tekan butang. Betull...takda dah nak kacau lappy ibu dgn papa nya.heh..hehh.
Mama punya hadiah apa?

HaNTwO said...

bestnya...saya kecik2 dpt rotan je huhu...

Ain said...

dah dapat lappy boleh la berym ngan ayah nanti...

hehehe....

Maslina Rosdiana said...

Iya,

Betul tu...ini semua rezeki si kecik tu...

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Mama dia dapat tengok je...huhuhuh...

Maslina Rosdiana said...

Kak Mas,

Samalah ni..bukak tutup pastu korek butang2 yang ada tu...nak gelak pun ada kadang2 tu...

Mama dia dapat rasa gembira anak dapat mainan dia..uhuhuhu..

Maslina Rosdiana said...

Hantwo,

Itulah...siapa suh nakal sangat...hehehe...Rizqullah ni pun klu nakal dapat gak rotan..

Maslina Rosdiana said...

Ain,

Hehehe..laptop mama dia gak yang dia nak..huhuhu

 
Real Time Web Analytics