August 1, 2010

Congratullation!!!

Congratullation to Ayah BFF...Tengku Fikri and his soulmate,Ninna...
Welcome to married life and new phase of life...
May Allah swt always blessed both of you...


The wedding reception was held at The Intekma Resort...on 24th July 2009...
This is where mama and ayah have our wedding tooo...
Serius...bila datang sini balik..teringat all the sweet memories kami...
The walk to the ballroom,with kompang and sedara mara...
Rasanya cam baru je kawen...
Masa kami sampai kat sini...mama pandang ayah,ayah pandang mama..
And dua2 senyum..coz we had so much of special memories here...


Okaylah...tak mo citer panjang...
jom layan picas yang sempat dicaptured during this wedding...


Let's the picture tell the whole story...

Us with pengantin...
Fikri and Ninna...
With white thema...
Sangatlah cantik pelamin dia..


Present from us...
Nak tau apa dalam??
Kena tanya kat pengantin...
Hehehe...


Inilah hallnya...
Dulu pada 03.01.2009..
Ayah dan mama pun bersanding kat sini...
Dah setahun lebih memori itu berlalu...
Tapi masih segar lagi dalam ingatan kami..


Ayah BFF...
Auntie yang baju merah tu sangat geram ngan Rizqullah..
Geram with pipi and rambut Rizqullah...
Tak dapat pegang...gambar pun jadilah...


Some of ayah BFF...
Yang baju putih tu pengapit...
Pun nak kawen bulan 12 tahun ni...
Yang rambut panjang sikit tu..Unkel Alfie..
Tengah mencari calon...
Dua2 cuba nak dokong Rizqullah...
Tapi tak dapat coz...Rizqullah suka girl/woman je...
hehehe...tak lah..dia tengah  badmood 
coz baru bangun dari nap dia..


Acara potong kek...
Sweet je pengantin ni...
Tapi jang tertipu yaa...cake tifu je tu...


Lovely couple...
Ops..sorry..lovely husband and wife...
Hope cepat2 dapat anak ek korang dua...


My mini familia...
With blue theme...
Theme our wedding kat Intekma last year...


My sweet little boy...
Who always make mama smile and laugh...
Rizqullah lah pengubat duka lara mama..


Rizqullah buat mama cam kerusi malas...
Tengok tu...sedap je dia menyandar camtu...


Rose...
Rizqullah...
Pengantin...
= Selamber...


Hohohoho...ada band lagi...
Serius...memang teringat abis 
masa wedding kami disini...
With the band and so much thing yang masih sama...
Really mengimbau masa lalu...



Some of nice picas yang sempat mama Rizqullah captured...
Semua bertemakan warna putih...


Okaylah...cukup dulu entry mama Rizqullah kali ni...nanti bila ada masa lagi..mama Rizqullah menaip lagi dalam blog ini...nak mencatit segala memori indah yang ada untuk tatapan anak mama nanti....mama nak Rizqullah bersyukur dengan apa yang Rizqullah ada...mama dan ayah selalu manjakan Rizqullah dengan kasih sayang yang tak terhingga...hanya ini harta yang tak dapat dijual beli...kasih sayang...


Till my next entry....have a nice weekend with your family...


Salam ukhwah dari kami sekeluarga...







5 comments:

alyyani said...

serba serbi cantik. tahniah utk pengantin :)

Zaidah said...

kek pengantin tu cantiklah....

LyNn HaMzAh said...

selamat pengantin baru utk pengantin...

JUE said...

Majlis kawin skang mmg cantik2 sume. Jauh beza ngn time k.jue 4 thn lepas! ehehe....

AngahSayang2314 said...

wah suka tul riz kan??? tapi lagi suka angah tengok mak dia hehehe

 
Real Time Web Analytics