August 28, 2010

Flying to..Na-na-na Ganu Kito....

Na-na-na-na Ganu Kitoooo....


Weeee.....At this moment entry ini dipublish...mama dan Rizqullah was on flight to Terengganu...kami berdua akan bertemu ayah,this weekend ayah tak balik sbb ada exam..FINAL EXAM(erk,apahal nak caps lock...heee..saja nak ingatkan ayah tuk studi..)...
so ayah...kami datang nak jadi pom-pom team tuk ayah..bagi semangat..chaiyok!!chaiyok!!...gambate and remember to study smart,not study hard!!

Sambil tu..mama ada bawak suprise untuk ayah jugak...tak sabar nak suprisekan ayah...
Hopefully this suprise will make his day...dan buat ayah tersenyum...
Heeee..mama berani taip kat sini...sbb mama tau...time entry ini dipublish...
Ayah already out to see us in Kuala Terengganu airport...
Nak tau apa suprise yang mama dah readykan untuk ayah....
Yiiihaaaa...tunggukan ek...entry pasal suprise ni...

Hmmm...this is first experience mama bawak Rizqullah naik flight...hopefully semuanya berjalan dengan baik...kalau Rizqullah behave...weee,ada chance mama dan ayah bawak Rizqullah makan angin ke luar negara plak...insyaallah....(**mentang-mentang bonus mama lebat tahun ni,macam2 mama pikir dalam kepala..but it's only thought,sbb masa tak mengizinkan tuk kami berholiday...huhuhu...**)


Kali ni mama dan Rizqullah choose to take FireFly to fly from Subang to Terengganu...mama choose FireFly sbb lebih dekat ngan umah kami...hmm,nanti bila ada kesempatan mama share experience first time flying alone with Rizqullah...and this is his first experience also flying into the sky...weee...syok betul sebab dapat jumpa yang tersayang....

Doakan kami selamat sampai di sana ya...
doakan perjalanan kami dipermudahkan....

Till my next entry...salam sayang dan salam satu Malaysia....

~~Have a nice and pleasent Saturday~~


2 comments:

umialya said...

bestnya.. mesti rizq sronokkan!!

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Dia yang excited,mama dia risau giler...takut dia menjerit atas plane...huhuhu

 
Real Time Web Analytics