August 3, 2010

Happy Birthday Abang Alfie....

Weeee....akhirnya,dapat gak mama update pasal Birthday party Alfie Rizqi...
Son of the owner of BabyStylo...Puan Ratzuraini dan En Akbar....
Hohohoho...banyak sangat gambar2 menarik yang ikut rasa hati nak tepek kat sini...
tapi tak leh arr nak tepek semua...
selected picas je leh tepek kat sini...

This birthday party was held at Kiz Sports & Gym@ One Utama...
On 24th July 2010....opsss...sorry ya,entry tertunggak ni...sbb mama Rizqullah sangatlah sibuk dengan kehidupan yang sentiasa mencemburui masa...
Bila di rumah dan tatkala insan kecik kesayangan hamba sudah melelapkan matanya sahaja barulah dapat mengadap gambar2 yang ada ini untuk diedit dan ditepekkan di sini untuk memories kami sekeluarga....

Okay...no more typing...let's picture share the sweet memories of Alfie's 1st Birthday Bash...

Zaaassss....


Rizqullah menepek kat ball pool...
Sangat suka anak mama ni with the colourfull ball around him....


From left : Puan Ratz, Alfie, Rizqullah and Ayah...
Semua pun bertenggek kat sini...

Kak Ipah...with her daughter....
Malu2 nak bergambar...hehehe...

Anak dan ayah...
Rizqullah syok bersandar kat ayah 
sambil layan baling2 bola....

Opsssss...ada aweks laaaaahhh...
Mama tak sure...this is Tasha or Tisha...
Sama je dua-duanya...hehehe...

Miss Photographer in the making...
Aleeya with her papa...Alizam...

Alfie with his mommy...
Alfie takut nak masuk dalam ball pool...
"Huhuhu..mama,Alfie nak pool yang ada water..not balls"

Kumpulan ibu-ibu yang berkubang di Ball pool ni...
Hehehe...dulu kami kecik2 tak der pun benda ni..
Dah besar baru dapat merasa...

Rizqullah exploring his territory...
Suka betul Rizqullah bila dok dalam pool tu...
Mama ras cam nak beli satu letak kat umah je...
Tapi itulah...sekejap jelah Rizqullah happy..
pastu mesti dah boring...

This is my little boy name...
RIZ...tapi tertingga Q...
Patutnya...RIZQ...baru arr sedap...hehehe...

Rizqullah with Tasha...
Mengusha depan mama tuuuuu...
Amboi...amboi...amboi....

One of the Game yang sempat kami captured....

**Gambar dari camera teman opis mama**
Sbb masa ni kami dah beredar dari Majlis...
Coz mama kena hantar ayah gi Subang Airport....
Ayah nak balik ke Terengganu...

Okaylah..mata pun dah mengantuk ni...esok pepagi nak ke One Utama tuk attend IBM Convention...hohoho...leh gerak lambat sikit coz sejengkal je ngan umah...hehehe...hopefully jalan tak jamlah esok pagi....

Apapun...have fun dan have a nice day...

Salam sayang dan salam ukhwah dari kami sekeluarga...

Take care

4 comments:

+akufobia+ said...

wow.selamat hari lahir.besar jadi lebih baik dari mak dia yang da sedia baik.haha.kalahkan mak.

AngahSayang2314 said...

shappy birthday bila dah besar nanti jd org yg berguna yerrr

Maslina Rosdiana said...

Akufobia,

Heee...itu bezday abang Alfie...bukan Rizqullah...tapi terima kasih sudi komen...ngeeee..:-)

Maslina Rosdiana said...

Angah,

Terima kasih...amin

 
Real Time Web Analytics