August 25, 2010

Malasnya!!!

Heeee....short entry je kali ni..sorry sangat anak mama...mama MALAS sangat sekarang ni nak update cerita terbaru anak mama...dah berkepok gambar2 progress anak mama dan jugak activity sefamily kita dalam external harddisk mama...tapi itulah...kemalasan yang teramat sangat melanda mama sayang...ditambah lagi dengan badmood yang datang menjenguk 2-3 hari ni...

Haih...mama sangat malas...mama rasa nak join Rizqullah je tido cam kat bawah ni...

|

|

|

|

|


Okaylah..nak sambung tido kejap...sat lagi dah nak gi opis...hehehe...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua dari kami sekeluarga...

Nanti bila mama rajin...mama update lagi citer pasal my little prince charming ni...yang tiap hari buat mama dia tersenyum...sekarang ni dah stable berdiri and starting to make a few step...insyaallah bila ada kesempatannya,nanti mama captured video progress Rizqullah yang terbaru ni...raya ni leh kutip duit banyak2 ek...

Good job my dear son..mama bangga anak mama tak patah semangat nak mencuba walaupun asyik jatuh terduduk...

Have a nice and pleasant day to all

3 comments:

umialya said...

Rasanya nak join je Rizq tido tp... jap lagi kena masuk keje.. huhu

Hanis Azla said...

Comelnya baby u. Nama pun sedap. Apa maknanya yer?

Nieza Ishak said...

kih kih kih
teringat masa anak2 masih kecik, tdo gini la

skrg ni masing2 mengangkang tdoo .. tak muekkk katil ...hihihi

 
Real Time Web Analytics