August 9, 2010

Mama Mini Project Updates!!!

Chaiyok!!chaiyok!!!...hehehe...mama Rizqullah tersangatlah rajinnya malam ni...tak habis lagi ngan mini project mama...hehehe..dah lama simpan bakat terpendam...ni baru digunakan semula..hehehe..

Hmmm....nak tau apa yang mama bersemangat sangat dan rajin sangat malam ni...

Mama tengah sibuk mendesign invitation card birthday Rizqullah...
Ada few design yang mama dah buat untuk birthday anak mama yang pertama ni..
Tak tau mana satu nanti yang akan digunakan...
sbb kena tunggu keputusan dari ayah...

So,to ayah..this is some of the design yang sempat wife you ni buat...
Not sure whether is good or not...
Tapi tengoklah dulu ya...ada few design lagi yang akan menyusul...
Ini hanya percubaan sahaja...
Maklumlah dah berkurun lama tinggalkan design tool ni...

First Design

Second Design

Hmmm...tak tau mana satu nak guna tuk jadikan invitation card nanti....

Tak perlah...design je dulu..nanti baru fikirkan mana yang nak digunakan..Hehehe...
To ayah,pasni leh tak mama bukak biz design and printing...kuang...kuang...ada hati nak bukak biz nih...hehehe...apapun,nanti kita decide sama2...mana satu nak pilih jadi invitation card...
Let me print it first and show it to you bila you balik nanti ya dear...kat sini mmg nampak cantik...tak tau apa hasilnya atas kertas nanti...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice Monday...jangan moody2 ya...

12 comments:

Shiela Latif said...

dua dua pon cantik mama :)

Mama Adli said...

aha...cantik....bestnya klu dapat buat mcm ni jugak....

Zaidah said...

mas...buatkan untuk zai bleh tak ..hehehe...cantiklah...

Iman said...

Salam...cantiknya...pandainya...kalau iman pun kreatif kan best...huhuhu

LyNn HaMzAh said...

erm...lynn suka yg no2...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Lawa.. Nanti leh ibu tempah utk Aqil 3rd bday thn dpn erkkk.. Kasi diskaun tau.. ;op

miszTERRA_SF_ said...

kreatif la kak.. dua2 cute :)

JUE said...

Dua2 pn cantik. Tapi Jue suke gambar Rizqullah yg byk2 tu.

memorisusuanku said...

Dua-dua cantekkkkk....terrornyaaa mas:) akak suka yg no. 2, nampak besar & lebar:)

walau apa pun, dua-dua cantek...marbeles...hehehhe...

gewecun said...

mas..dua2 santekkk..tp prefer yg no,2..hihi

Mata Hati said...

comel jer design tuh.. nanti buat lah lagi. ada bakat tuh..

Maslina Rosdiana said...

Terima kasih semua...

Itulah...dah rambang mata plak ni..inipun ada tambah design lagi...last2 keputusannya...semua design pun guna...hehehe..

 
Real Time Web Analytics