August 8, 2010

Mamarazzi...No Camera Pleaseeeee...

Hohohoho...Rizqullah dah pandai capai camera laaahhh...susah betul sekarang ni mama nak capture gambar dia...mesti tangan dia nak cuba tangkap lens camera...huhuhuhu...


Walaupun mama duduk jauh dari Rizqullah..Rizqullah tetap datang kat mama nak capai camera...huhuhu....susah betul sekarang ni mama nak captured all the special momentos anak mama ni...haih,Rizqullah...mama rasa lagi susah nak jaga anak mama ni bila Rizqullah dah mula pandai gerak sana sini...


Sekarang ni,Rizqullah pantang sangat kalau nampak ada benda halus atas lantai...dah tentu anak mama ni kutip..then mesti masuk ke mulut...huhuhu...rajib betul anak teruna mama ni buat inspection yaaa...


Okaylah...x mo citer panjang lebar dah...jom layan picas Rizqullah yang ala2 artist terkenal nak elk gambarnya di amik oleh mamarazzi...hihihi...


Layaaaannnss...


Ellloooo...kenapa amik gambar saya ni???
Siapa awak ni???

Laaaa....mama ke??
Mama nak jadi mamarazzi ke??
Rizqullah tak ready lagi ni nak posing....

Erm...mama nak Rizqullah hari ni tak 
der mood nak posinglah...
Mama...oh...mama...
Dengar tak Rizqullah cakap nih??

Alaaa...bak sini jelah camera tu...
Geram pulak Rizqullah tengok camera kat tangan mama ni...

Eeee....geram tul Rizqullah ngan camera mama ni...

Rizqullah amik karang mama...
No camera pleaseee today....
Rizqullah tak ada mood nak smilelah mama...

Tapi kalau nak smile untuk ayah...
Rizqullah leh smile banyak..banyak...

Okaaaayyy...ini senyuman dari Rizqullah 
untuk ayah dan semua...
Senyuman nak cover gigi...
Tapi mama rasa ini macam senyuman nakal anak mama je...
Hehehe...

Okay...cukup dulu tuk kali ni...Semoga semuanya ceria hari ni...insyaallah jika puya kelapangan nanti...mama Rizqullah update lagi aksi2 nakal anak kesayangan saya ini...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

~~Have a nice and beautiful day~~

14 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Warghhhh!! Syomel sggh cik abe sowang ni.. Esok dah pandai memanjat mama tak leh nak landing2 lg dgn senang hati.. Heheheheh Get ready maz masa 2 akan tiba.. ;o)

bArdbOO said...

gmbr yg last tu comel sgt!! =)

velasrizal said...

wah cacak2 rambut baby ni..

Tekel Paling Ganas Dalam Sejarah Bolasepak

.::Ge3bJiB::. said...

giler comel la baby neh~~~ comey sgt2...

Masrina binti Alim said...

makin encem rizqullah ni..moke cam mam dia ler..

rynas said...

alo..alo..lo dh pandai dia nak amik kamera ya..

memorisusuanku said...

Alahai comelnyaa....geram auntie nak kiss2 dia tau.....seronok buat gomol2 nie:) pipi gebus2.....:):)

Maslina Rosdiana said...

Ina,

Itulah...sekarang ni pun dah x larat nak mengejar dia...pastu sekarang dia dah pandai lari plak...huhhu...

Maslina Rosdiana said...

bardboo,

Terima kasih...salam perkenalan ya...

Maslina Rosdiana said...

velasrizal,

Rambut semula jadi tu..tak der buat2 apa..huhuhu...

Maslina Rosdiana said...

.::Ge3bJiB::.

Terima kasih...salam perkenalan ya...jemputlah datang lagi...

Maslina Rosdiana said...

Mas,

Huhuhu...ye ke cam muka saya..ramai kata cam muka ayah dia..huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Bukan camera je dia pandai amik sekarang ni...laptop mama dia pun dia dah pandai nak angkat..huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Mama,

Pipi gebus ke??huhu..rasa cam dah kempis je tu...

 
Real Time Web Analytics