August 20, 2010

Mama,Rizqullah nak jalan2 kat luar...

Heeee...sejak dah pandai berdiri ni...anak mama suka sangat berdiri depan pintu yer...nak keluar gi mana sayang mama ni...suka bangat gegor-gegorkan grill tu...kalau meow lalu..lagi arr excited anak mama gegarkan grill tu...pastu mulut dok panggil meow suh datang..."eow....eeeoooww..."...gelihati je mama tgk bila Rizqullah jumpa kucing..lagi2 meow kesayangan mama..Miss Acha...

Keee...anak mama ni tunggu ayah balik???rindu ngan ayah ya sayang...tak per,ayah gi Ganu je...tak jauh mana pun...hujung minggu kalau ayah tak ada periksa kat sana ayah balik okay...yang penting kita berdua kena ceria2 selalu sbb ayah masih atas darat...dan Rizqullah bertuah sbb kali ni birthday Rizqullah ayah ada di sini...syukur sangat sebab kita bertiga akan bersama...dan mama dapat execute plan tuk celebrate 1st brithday bash Rizqullah...


Okaylah..jom layan video si kenit ni gegor grill sambil nak capai kunci tuk bukak grill tu...


video

Till my next entry...selamat hari Jumaat...have a nice weekend with family....

~~Have a productive and a nice day~~

2 comments:

ch@ said...

tak lama lagi jln la dia...

Maslina Rosdiana said...

Ch@,

Mudah-mudahan...amin

 
Real Time Web Analytics