August 22, 2010

Mama...Rizqullah tolong kemas yerrr...

Adoiii...rajinnya anak teruna mama ni mengemas bilik...
Nak tolong mama ya sayang...kesian kat mama nak kena kemaskan sorang2 ek..
Haih...ada je  benda yang anak mama ni nak buat...
Ada je idea anak mama ni nak buat something....


Hmmm...kemas ke anak mama ni kemaskan bilik??
Keeee...lagi 'kemas' dibuatnya???
Okaylah..jom layan keletah anak teruna saya yang sorang ni...
Rajin betul dia tolong mama dia mengemas bilik...
Mana je mama dia pergi..mesti dia ada sama...
Bila mama dia mengemas...dia pun nak mengemas sama...


Mama Rizqullah tolong angkat beg Ben10 ni ek...
Mama rasa mama nak letak kat mana???


Okay...Rizqullah tolong angkatkan yerrrr...
Adohai...anak mama ni...suka angkat barang yang 
sama besar ngan badan dia....
Dan kadang2 tu...barang yang lagi besar dari badan dia...
Suka sangat angkat2 barang ni...
Dahlah berdiri pun tak stable lagi...
Hati besar dari badan...

Okay...mama...dah kemas kan???
Rizqullah dah angkat simpan...

Mama happy tak Rizqullah tolong mama kemas ni??
Kalau mama suka...mama senyum camni ek...
Senyuuuummmm....

Okaylah...nak join Rizqullah tido...ni baru antar ayah kat pintu gate umah...huhuhu...ayah nak balik ke Ganu balik..how's times flies,kejap je dah 2 hari bersama..pastu berpisah balik...tunggu lagi 1-2 minggu baru dapat bertemu semula...


Haih...kesian Rizqullah...tapi tak per,mama will be always be here with you my prince charming...mama nak Rizqullah membesar macam kanak2 lain...tak rasa pun kekosongan hidup tanpa ayah di sisi...chill my dear son..life must go on...


Aiks...mama Rizqullah teremosi sikit malam ni..huhuhu..tersentuh hati tengok ayah kiss,kiss dahi Rizqullah sambil berbisik kat telinga Rizqullah tinggalkan pesanan jangan susahkan mama..jaga mama baik2...huhuhu..sedihnya tengok sesi perpisahan anak dan ayah ni...walaupun dah berkali-kali tengok..tapi tetap terasa dan tersentuh...pagi nanti Rizqullah mesti meragam tercari-cari ayah dia...every weekend bila ayah balik..inilah yang terpaksa mama lalui...melayan ragam Rizqullah bila dah 2 hari dia syok dapat peluk cium gomol ayah dia..


Okay..cukup dulu,,sat lagi nak bangun bersahur plak..till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...


Have a pleasant fasting day...



10 comments:

umialya said...

alahai, rajinnya rizq

Ain said...

amboiii rajinnya rizqullah....

kalau sarah dia suka tolong mama dia lipat kain....

gulung2 pastu pas kat mama...

huhuhu...

ch@ said...

comelnya... gebu sungguh kaki RizQ tuuu...

Mata Hati said...

bertuahnya...kecik2 lagi dah rajin.

Ita said...

sejuk perut mak dia.. dpt anak rhajin cm rizqullah..:P

Maslina Rosdiana said...

Kak tini,

Rajin sepahkan jugak..itu dia yang sepahkan...tgh train dia tuk kemaskan balik..

Maslina Rosdiana said...

Ain,

Dalam 10 kali dia sepahkan barang,sekali je dia tolong kemaskan balik....

Hehehe...rajinnya sarah...jeles auntie,Rizqullah tau kepahkan baju je ni...huhuhuhuhu

Maslina Rosdiana said...

ch@,

Kaki dia mmg gebus...hehehe..bukan ch@ je geram...mama dia ni pun geram ngan kaki dia...

Maslina Rosdiana said...

Mata Hati,

Dari kecik kena semaikan...dah besar senang sikit..hehehe

Maslina Rosdiana said...

Ita,

Hehehe...rajin sekali sekala je tu...bila angin rajin dia datang oklah....lebih pada rajin sepahkan je...huhuhu

 
Real Time Web Analytics