August 8, 2010

Mama's little project...

Yeezzzaaa....mama Rizqullah rajin kembali...tetiba petang tadi rajin gi Digital Mall pas singgah menyopping kat Pureen Warehousesale...niat dihati nak beli printer coz mama nak design sendiri invitation card birthday Rizqullah yang akan menjelang tak lama lagi...weee...syoknya,sendiri yang design...sendiri print...sendiri yang arrange all the arrangement for his birthday party...ops,pastinya di bantu oleh ayah sekali yaaa...mana jalan kalau mama sorang je yang buat...


Alhamdulillah...some of the preparation dah started..hehehe..eksited sungguh kali ni nak buat bezday bash for my dearest son...1st bezday of his...mestinya semua mama yang ada anak eksited nak buat bezday party untuk anak2 mereka(jika berkemampuan dari segi duit dan masa yaaa)....alhamdulillah,kali ni mama dan ayah ada rezeki lebih sikit tuk buat bezday bash party tuk anak kesayangan kami ni...


Hmmm...apa yang mama Rizqullah nak buat tuk birthday party Rizqullah yang pertama ni...nanti dah sampai waktunya...mama Rizqullah akan share...


Tapi hari ni nak share snapshot of my little project ni...


Mungkinkah ini akan jadi frontpage of invitation card??

Hehehehe..nak tau..TUNGGUUU!!!

Selebihnya.....

Kenalah tunggu harinya nanti..doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar...sbb mama dan ayah ada some suprise tuk few people masa bezday Rizqullah nanti...semoga semuanya berjalan dengan lancar..amin....

Till my next update....salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice Sunday with frens dan family....

6 comments:

umialya said...

sebulan lg bday risz.. cepatnya masa brlalu!!

Marsha said...

Marsha pun g pureen warehouse sale smlm....Mas g pg ke ptg?

Zaidah said...

itulah tandanyer anak2 kita dah besar...hehhe

Maslina Rosdiana said...

Kak tini,

Itulahkan..kejap je masa berlalu...kita pun makin matang dan berusia..ehehe...

Maslina Rosdiana said...

Marsha,

Saya gi petang sangat...dekat kul 5 baru gi...sbb malas nak berasak dan beratur panjang2...hehehe...

Maslina Rosdiana said...

Zai,

Betul tu...anak membesar...ibu ayah pun berusia...heeeee...:-)

 
Real Time Web Analytics