August 28, 2010

Rizqullah practise turun katil...

Video ni dah berminggu gak mama amik...serius mama sangatlah malas nak update perkembangan anak mama dalam blog mama...ni semua gara2 kepenatan yang teramat....tak tau apa yang buat mama penat...huhuhu...nak kata busy sangat kat opis...bolehlah...tak tersangat sangat....still boleh bernafas lagi...cuma masa mama sentiasa terisi dengan pelbagai tugasan yang tak berhenti singgah di meja dan kotak e-mail mama...


Tapi bila mama balik umah...semua ni hilang secara automatik...segala kapuuussshhh!!! bila mama tengok muka anak mama yang tersenyum tiap kali nampak mama depan pintu...menyambut kepulangan mama yang seharian tinggalkan dia tuk gi kerja...


Dan bila ada masa terluang dengan anak kesayangan mama....inilah yang sempat mama rakam untuk dijadikan kenangan...dan anak mama ni rupanya dah pandai turun katil sendiri bila mama tak der dalam bilik...pada mulanya mama risau dan terpikir camne Rizqullah leh turun katil sendiri...and mama had it on video....


Okay...jom tengok method Rizqullah turun katil sendiri...


video
Hehehee....Rizqullah acah mama je turun katil...
Tapi sekurangnya mama dah tahu camne Rizqullah turun dari katil...
Pandai anak mama to use legs first...
An not head first...alhamdulillah,dikurniakan anak 
yang bijak seperti Rizqullah...

Okay....cukup dulu entry mama...esok pepagi nak bangun awal...ada flight yang nak dikejar...weee...we are going to meet ayah...kesian ayah,every week balik...sekali-sekala..kami pulak datang menjenguk...hopefully esok pagi Rizqullah tak meragam dalam flight....

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice weekend...

0 comments:

 
Real Time Web Analytics