August 21, 2010

Thank you again to Nuffnang...

Weee...pagi ni rajin plak bukak account Nuffnang...
Dan ada perkara yang buat mama tersenyum di pagi Ramadhan yang ke -11 ni...
Alhamdulillah...rezeki raya Rizqullah...
Leh buat duit raya tahun ni untuk My lil prince charming...
Ada lagi 2 BE appeared kat dalam account Nuff...
Thank you Mr Nuffnang for the BE...
This is definitely for my lil prince charming...

Terima kasih jugak pada yang selalu jenguk2 ke blog mama Rizqullah ni...
Walaupun tak lah sehebat mana blog ini...
yang hanya mencoretkan semua kenangan teristimewa disamping yang tersayang...
Dan tak lupa juga...mencoretkan magic moment tumbesaran anak kesayangan saya...
Terima kasih buat semua yang sudi menerjah ke sini 
dan membaca coretan seorang ibu untuk anaknya..

Thanks again to Mr Nuffnang for the BE given....

List of Buffered Earning

Dan...sebelum tutup entry ni...khas untuk Mr Nuff...Rizqullah nak ucapkan sesuatu di pagi Ramadhan ini...

Layannnn....

Rizqullah with cap...
Punyalah susah nak pakaikan anak mama ni cap...
Akhirnya nak gak pakai cap...
Barulah nampak cam boy...
Kalau tak seme ingat anak mama ni girl..
Huhuhuu...

Till my next entry...have a nice Saturday and pleasent Ramadhan today...

Salam sayang dan salam ukhwah dari kami sekeluarga..

Have a nice Saturday!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics