August 22, 2010

Thanks dear for the treat...

Assalamualaikum...camne puasa semua hari ini??harap2 semuanya berjalan dengan lancar...sebenarnya mama Rizqullah tak der mood nak update entry...


Entry yang sangat lama tertunggak ni...hehehe...ni seme gara2 mama sangat malas nak menaip blog...tengah musim rajin jengah blog orang lain...baca entry mereka yang best...dan jugak bila balik opis mama Rizqullah dah sangat kepenatan...so,pas berbuka..main gurau2 ngan Rizqullah..sambil ajar dia few new things kat dia...new words per day...dan sebelum tido,baca buku citer tuk dia...haih,inilah tugasan seharian mama Rizqullah...semuanya untuk anak tersayang...huhuhu...dulu tak pernah terfikir pun hidup akan jadi begini hactic...hehehe...


Tapi mama syukur sbb Rizqullah seorang anak yang sangat senang diuruskan...cuma bila ayah ada je dia mengada-ngada sikit...nak tarik perhatian ayah pada dia...


Dan entry kali ni mama Rizqullah nak ucapkan pada ayah..sbb sudi belanja kami makan kat TGI Friday's..hehehe..dulu ayah keje kat sini..so,it's like mengimbau zaman muda remaja dia dulu...and ayah wanted to share with us semua pengalaman manis dia ketika bekerja kat TGI Friday's...


Dan macam biasa...tiada lengkapnya entry mama Rizqullah tanpa gambar...layannnss...


Rizqullah and ayah tengah pilih makanan...
Ayah,the food for kids is free...
Can i eat a lot???

Waiter..waiter...hallo..en waiter...
Ayah saya nak order ni...
Pat arr cikit....

Some of the interior design yang ada...

Rizqullah yang sangat happy to be there...
Amboi...senyum besar anak mama ya....
Tak sabar nak makan yerrr...

Weee..waiter datang jugak...
Ayah...jangan lupa food for me ya...

Rizqullah with mama...
Adoi...anak mama ni dah pandai nak kuar dari baby chair yer...

One of random picas yang mama sempat snap...

Rizqullah dan ayah..
Entah apalah yang Rizqullah nak cakap tu...
Hehehehe..
Mentang2 dah pandai few words sekarang ni..
Asyik membebel je anak mama ni...

Heeee...this is mama fav...
Macaroni with cheese inside...
Ayah...can we have it lagi...

Rizqullah food...
And its FREE...
Hehehe...
Tapi Rizqullah tak dapat nak makan...
So,mama dan ayah yang makankan...
Heeee...
Nanti anak mama dah besar sikit...
Kita gi makan lagi kat sini ya...

Okay...cukup dulu...mama nak join Rizqullah tido...to ayah,can we have this again...heeee...
Maybe pas mama dapat bonus keeee??
Hehehe...next will be mama's treat plak...

Till my next entry..salam sayang dan salam ukhwah untuk semua..
Have a nice and pleasent Monday...
Jangan Monday blues yaaa...

2 comments:

rynas said...

best dapat bawa anak makan kat luar wpun penat nak menjaga tapi hapy

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Best tu best...tak bestnya bila kita tgh makan..dia memekak nangis...huhuhu...time tu rasa nak tutup muka je...hehehe

 
Real Time Web Analytics