August 14, 2010

TQ Auntie Ratz and Abang Alfie!!

Serius ini adalah entry yang dah lama sangat tertunggak gara2 vitamin M yang datang menyerang tiba2...bila penyakit M ini menyerang...mama Rizqullah akan jadi sangat lazy to type and editing picas...huhuhu...tapi alhamdulillah...mama rajin sikit malam ni...so,bila rajin...maka keluarlah gambar dan cerita aktiviti dan keletah anak teruna saya yang macam2 kerojenyer saban hari...saban hari jugaklah dia buat saya tersenyum akan keletahnya yang pelbagai tu...


Okay...entry ni sebenarnya ada hubung kait dengan entry Birthday Abang Alfie....on that day Rizqullah kena balik awal coz kena hantar ayah kat Subang Airport...jadinya Rizqullah tak dapatlah door gift during the birthday party...tapi auntie ratz tak lupakan Rizqullah....next Monday Auntie Ratz paskan kat mama door gift untuk Rizqullah....


Then bila balik...mama pun bagilah this doorgift to Rizqullah....happy anak mama dapat door gift tu...


Okaylah...cam biasa...x mo citer panjang...jom layan cerita bergambar dari mama Rizqullah...


Door Gift from Kiz Sport and Gym...
Very nice packaging indeed...

Rizqullah yang sibuk nak tahu apa ada dalam paper bag tu...
Suka dia tengok colour bag tu yang colourfull...

Membelek dulu bag...
Tengok apa yang ada dalam paper bag tu...

oppppssss....nak sorok dari mama...
X mo bagi mama tengok apa Rizqullah dapat...
Haih...anak mama ni....
Macam2 daaaa...

weee...Rizqullah dapat colouring book..
Nanti Rizqullah dah besar sikit mama 
bagi balik pada Rizqullah ya...
Sekarang mama simpankan dulu...
Rizqullah leh pegang je...
Thank you Auntie Ratz sbb ingat kat Rizqullah...

And also ada sticker spongebob...
Ada gak sweet and few things...
Mama pun dah tak ingat...hehehe...

Okaylah...cukup dulu kali ni..mama Rizqullah nak sambung design invitation card 1st birthday bash anak mama...kejap je dah nak setahun umur anak teruna mama ni...

Till my next entry..salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice and calm fasting day today!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics