September 20, 2010

Apa yang terjadi nih???

Huhuhuh...harini setelah satu hari di rumah malam ni baru dapat nak buat blogwalking dan update blog...malas yang teramat dan jugak tak der mood nak berblog...
Entah kenapa hari ini sangatlah terasa kekosongan dan kebosanan yang mengalahkan tahap gaban...ditambah lagi emosi yang kurang stabil yang sangat terasa #@$%^&%#...
**miss my dad so much...ni semua gara2 hati terusik tengok mama dan Rais sibuk dengan persiapan haji....serius sangat tersentuh dan terflash back kembali the talk we had between two of us...how excited he is kalau dapat jejak kaki ke Mekah...**

Dan jugak...bila bukak je blog...menatang halah ni plak keluar...


And this appear bila bukak blogger pages...
Huaaaa...apahal ni plak???apa yang terjadi nih???
Kenapa certain blog terkena ni???
But..what can I do...terpaksa gak allow...
Tapi pastu...I'm sooooooooooooo sorry...terpaksa discontinue followed this blog...
Dan jugak terpaksa remove link from this blog...



Nanti bila dah okay balik...akan follow balik dan put back link to my blog...
Prevention is better than cure...

Okay...malas nak menaip panjang...coz not in the mood to share the best memories in our life...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...


1 comments:

umialya said...

akakpn gitu gak.. TERPAKSA.. moga teman2 x berkecil ati ye!!

 
Real Time Web Analytics