September 24, 2010

iPhone 4 Promo by Digi...Thanks Nuffnang!!

Semalam iPhone4 dah keluar...first launching by Maxis di The Gardens...Hari ni plak launching by Digi..to all gadget lovers...go and grab one of this fabulous gadget...eden pun nak satu,tapi pitis tak cukup...huhuhu...banyak komitmen lain...insyaallah,try kumpul pitis dari sekarang...(macam dapatkan,tengah aim benda lain dulu nih!!!)...

Apapun,di pagi Jumaat nan mulia ini...sempena semangat raya di Maybank ni...petang ni ada makan2 di sekitar Maybank..rumah terbuka untuk semua staff..sangatlah syok nak gi ngan cik abang sekali...hehehe...dan pagi tadi gak bila bukak blog..terlihatlah satu iklan menarik kat header blog...iklan iPhone4 by Digi!!!thanks nuff for the new BE...ingatkan dah x der lagi...very nice of you...and thank you so much..hope there's more BE to come...(tamak plak kan...hehehe...)

Check kat account Nuffnang...ada new BE...yippie!!yippie!!!walaweh!!terbaik arr Nuffnang...i lap you!!!(ayat bodek sakan...hehehe...)

 New BE from Nuffnang...
Iklan iPhone...huhuhu..tgk iklan jelah nampaknya...
Nak grab sebiji x mampu lagi...

Dan ini pula ucapan khas dari anak yang akan menerima duit dari Nuffnang ini...

Siap sapu tangan kat muka Rizqullah dapat rezeki di pagi Jumaat..
**Sekarang dah pandai baca doa...entah apa doa dia baca pun mama tak tau..
Pas abis sapu tangan kat muka...cam amin camtu...
Aduh...sejuk hati tengok Rizqullah yang semakin cerdik dan faham apa yang mama,ayah,uci dan semua cakapkan..**

Okaylah...short entry je hari ni...sebab mama Rizqullah tersangat malas nak mengupdate blog...
Tapi kena gak update sebab kalau nanti terlupa dan bertimbun entry nak tepek kat sini buat tatapan anakanda mama...anakanda yang sayang mama dana ayah sayangi...satu2nya cahayamata dan penyeri hidup kami buat masa ini...

Cukup dulu entry ni...kalau sempat dan tak sibuk malam ni...mama share latest snapshot preparation of Rizqullah bezday party esok...hehehe...sbb petang ni caterer dah nak pasang khemah dan siapkan apa yang patut...dan mama pun rasanya cam nak start deco bahagian fuh..fuh..fuuuh..candle...hehehe...waaaa!!dengar cam grande je kan!!tapi x pun yaaaa!!...

Biasa2 je majlis kecil kami ini...bunyi je cam grande...mama Rizqullah cakap siang2,sbb takut nanti yang expect celebration ni sangat 'WAAAAHHHH GITU!!!"...pastu datang tengok setakat nan ado je rupanya...x mo ada yang kiciwa@kecewa...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

p/s: Special Thanks to Auntie Helena and Auntie Maznita for the advance birthday prezzieee for Rizqullah..nanti mama simpan goodies for all anak2 dara auntie yaa...

4 comments:

AiDa AzRyN said...

tahniah kak! hehe ;)

LyNn HaMzAh said...

congrats dapat BE lg...

HaNTwO said...

wahhh tahniah kak..bestnya dapat BE :)

Maslina Rosdiana said...

Aida,Lynn and Hantwo...

Terima kasih sebab sudi baca blog mama Rizqullah ni..Love you all...Rizqullah sayang seme auntie dan unkel..

 
Real Time Web Analytics