September 18, 2010

Mangsa 'Penembak' Curi....

Quick update hari ni...coz jap lagi mama,ayah dan Rizqullah sudah 
nak merewang tuk raya and gi umah orang kawen....
Banyak betul aktiviti di bulan syawal ni...
Umah terbuka...orang kawen...Bezday party Rizqullah dan 
Persediaan tuk Uci dan Pak Su Rais naik haji bulan Oktober ni...
Banyak betul agenda yang tak diduga....

Okay...tajuk entry mama Rizqullah hari ni tak bleh blah betul...
Sensitip you...ayat2 'Penembak' ni...heeee....
Tapi inilah yang berlaku di pagi Syawal lepas...
Tanpa pengetahuan mama dan ayah...
Rupanya ada 'Penembak' curi telah menembak anak kami...
Sib baik tak jadi apa2...hehehe...
Bukan sorang je plak mangsa dia...
Ada 2 lagi mangsa yang telah ditembak baik....

Okaylah...jom tengok apa yang 'Penembak Curi' ni dah buat...

Zassssss.....

|

|

|

|

|

|

Rizqullah with his toys...
Entah bila Unkel Luke captured this...
Mama dan Ayah pun tak sedar...
Anyway...good one luke...
Tak yah pakai camera mahal2 pun...
Yang penting hasil seni cunss....
Thanks for the great snap of this little rascal...

Dan 2 lagi mangsa yang terlibat....


Abidah....
So....cheeky this anak dara...
Pun tak kurang pandai posing...

Sulha....
Captured during bergurau ngan unkel adam eks...
This anak dara yang ngorat anak teruna I...
So cheeky kan this gal...

This is the beauty of Hari Raya for our family...
mama dan ayah tak yah susah cari cameraman/camerawoman...
Pasti lepas 1-2 minggu...ada je gambar cuns kuar hasil dari photography within the families...
Anyway,to Luqman@Luke...sowwwwyyyyy Kak Mas 'Curi' 
 this picas from your FB to put it here....
It's very nice and cool...

Okaylah...cukup dulu entry ini...nak bersiap tuk keluar beraya dan makan nasi minyak...
Weee...till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice weekend + Hari Raya today!!

4 comments:

Lia Edwin said...

cute lah budak tu..

Maslina Rosdiana said...

Lia...

Seme pun cute kaaaann...best tul jadi budak2...cute sentiasa...

lechua said...

selamat hari raya to you maslina!

lechua said...

selamat hari raya to you maslina!

 
Real Time Web Analytics