September 21, 2010

Snapshot of Rizqullah 1st Bezday Preparation....

Okay..since mama Rizqullah tengah sibuk dengan preparation of 1st Birthday party Rizqullah which will be held on this 25th September 2010 at our lovely sweet home...

Mama Rizqullah just nak share sikit snapshot of the preparation...
Perkara yang menyebabkan mama Rizqullah malas nak berblog...
Perkara yang telah memenuhi masa mama Rizqullah di rumah...
**I'm enjoying and excited doing this**

The invitation e-card...ada jugak yang printed out...
All done by mama Rizqullah...
Ada few design lagi...tapi malas nak upload sini...
**sowwwwyy...kemalasan melanda..**

Invitation card...
Atas sebab keselamatan...
Terpaksa slash out the address and our phone no...

Map...also drawn by Mama Rizqullah...
Ingat nak buat 3D...tapi tak cantik plak jadinya...
Huhuhu...pakai sajalah yang ini...

Annnnddd....persiapan yang lain yang sempat mama Rizqullah captured...

Thank you tag...
Big for children goodies bag..
Small for adult...
Design and printed by Mama Rizqullah...

Goodies for adult...

Goodies for adult...
Apakah ini???
Hehehe...silalah datang sendiri 
ke majlis kecil kami ini...
Pada mereka yang telah di jemput...

Okay...cukup dulu...tak leh reveal banyak2...nanti tak suprise...habis elemen2 keterujaan hilang begitu sahaja...hehehe...
Yang pastinya....kami cuba tuk lakukan yang terbaik untuk majlis Harijadi yang pertama untuk Rizqullah ini..disamping tu,kami jugak buat open house untuk rakan yang sudi datang ke teratak kami ini...

Till my next entry,pada siapa yang rasa nak datang ke majlis kecil ini...
Bolehlah email pada mama Rizqullah...di e-mail ini...
tsunamie146@gmail.com
atau
mrosdiana.mr_@maybank.com.my

Insyallah,nanti mama Rizqullah extendkan invitation card dan map kepada anda...
Sambil berbirthday party,kita beraya sekali...

Salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice day!!

15 comments:

Nieza Ishak said...

wahhhhhh ... bestnya buffday ...macam2 la mama dia plan ekk ...

umialya said...

wow.. meriahnya bday rizq

dey said...

waaaaaah meriah nyer
teruja nk g...tp kena tggu keputusan big boss..takot tak larat long journey lg..

Ain said...

salam aidilfitri mas...

meriah sungguh sambutan birthday rizqullah....

hopefully semuanya berjalan lancar nanti...

Marsha~ said...

best kan buat birthday party utk anak.. excited sgt

i n n z c h u b b y said...

kak mas, insya-allah kalo xde pape halangan nnt inn dtg ea...

ourLOVEternity said...

nak dtg leh tak???

Maslina Rosdiana said...

Kak Nieza,

Biasa2 je bezday dia...tak der special pun..ni mama dia naik sangap dah tak tau nak buat apa...deco pun tarak...heheh

Maslina Rosdiana said...

Kak Tini,

Meriah???ish...biasa je kak,preparation je yang meriah...

Maslina Rosdiana said...

Yana,

Mana meriah...biasa je tu...sbb gambar amik angle cun cari arr cam meriah...hahaha...meh arr datang,yam pun maybe ada sekali ni...leh jumpa dia nanti..pastu kita main o-som siapa dapat kizkiz...heeee

Maslina Rosdiana said...

Salam Ain,

Selamat Hari Raya jugak untuk Ain...

Biasa2 je Ain,ni persiapan je cam meriah...padahal nan ado...:-)

Maslina Rosdiana said...

Marsha,

Best sbb leh jumpa kawan2 yang dah lama x jumpa sambil merayakan bezday Rizqullah dan Hari Raya...

Maslina Rosdiana said...

Inn,

Jemput datang...excited ni first time nak jumpa Inn...

Maslina Rosdiana said...

Zuraida,

Boleh..boleh...meh lah datang,selalu dengar citer pasal percintaan dan persediaan kawen korang je aritu dari Wan...sekarang dapat jumpa live...syoknya!!!

ourLOVEternity said...

aik??? cmne leh dgr nie??? kompius..kompius..

 
Real Time Web Analytics