September 27, 2010

Terima kasih semua...

Menyempat lagi nih mama Rizqullah update sikit...just a "Thank You" notes kepada semua yang hadir..dan jugak bagi prezzie dan duit untuk our little prince charming Rizqullah...sebenarnya ada beberapa entry nak update kat sini...tapi harddisk hari ni tertinggal kat umah...so,tak dapatlah nak edit gambar2 dan update entry tertunggak dengan pantas malam ni...heee...

Sangat banyak gambar2 aktiviti mama dan Rizqullah berdua di rumah walaupun ayah tak der yeerrr...apapun,we are still having our fun together...x mo sedih2 dan duka lara...it is not good for tumbesaran Rizqullah...itu sebab ramai yang cakap Rizqullah is a happy baby...pemurah dengan senyuman and very friendly...thanks semua atas kata2 pujian anda,dan sesungguhnya Rizqullah adalah kurniaan dari Allah swt yang tak terhingga untuk kami berdua...

@1 year old Rizqullah dah pandai berjalan...aritu masa 11 months baru pandai 5-6 tapak je,sekarang ni dah jalan dari dapur sampai ke ruang tamu...adeeehh,mama plak yang penat kejar dia sbb takut jatuh...mulut plak jangan sebut...abis tanya itu ini dan cakap macam2...alhamdulillah...rasanya bila uci balik haji nanti,Rizqullah dah pandai bercakap dan berjalan dengan segaknya...menyambut kepulangan uci kat KLIA..insyaallah...

Okay..cukup dulu...nanti kalau rajin mama sambung update yang banyak tertunggak...

Sangat teruja tengok progress anak mama yang semakin besar ni...sebelum mengakhiri entry ini...terima kasih lagi sekali pada semua yang datang...bagi present dan duit untuk anak teruna kami...

Sebelum tutup...tak lengkap entry ini tanpa gambar...akhirnya dapat gak kami bergambar sekeluarga walaupun dalam sibuk2 tu..thanks En Alizam for the picas...very nice of you...

Terima kasih semua...
Dari kami sekeluarga...
Redzuan, Maslina dan Rizqullah...

Have a nice and beautiful day!!

Wassalam...

4 comments:

ieda said...

salam perkenalan...happy belated birthday to Rizqullah...(nice name)..beza 1 hari jer dgn my hbby's...he's on 16/9.

cha said...

huyeee dah boleh geng ngn cikOni, jeles sungguh dengan family yang sedondon niii, haha... TAHNiAH RizQullah.

Maslina Rosdiana said...

Salam ieda,

Salam perkenalan juga ya...terima kasih sudi wish Rizqullah...Owh,beza sehari je ngan ur hubby ek...Happy belated to him from Rizqullah and family...

Maslina Rosdiana said...

Cha,

Hip..hip...horaaayy!!!ada geng dah...adeeehhh,jangan arr jeles...kami sekeluarga cam keluarga lain jugak..tiada bezanya...

 
Real Time Web Analytics