October 13, 2010

450 Sudah...Terima kasih kerana menyokong!!!

Terima kasih....Xie Xie...Thank you...

Itu yang mama dapat ucapankan pada semua follower blog mama Rizqullah ni...
A million thanks to all of you for supporting us...
Insyaallah...mama akan rajin2 update blog walaupun dalam demam...
***Ehehehe..x derlah,demam harus tido dan rehat je...nanti Dr Ayah marah...karang x pasal dapat surat cinta suh duduk spital...***

Okay...pagi semalam,bila mama bukak blog tengok sudah ada 450 follower...
Wow!!!satu angka yang mama tak percaya...ramai tu 450 follower...
Terima kasih sangat2 sbb sudi follow blog mama Rizqullah yang mencoret perjalanan hidup seorang isteri kepada seaferer's,seorang ibu kepada seorang anak lelaki (baru sorang,insyaallah akan tambah lagi),perkembangan tumbesaran Rizqullah,semua achievement Rizqullah seiring dengan peningkatan usianya dan macam2 lagi yang mama rajin nak share kat sini...dan dah tentu yang paling utama ialah blog ini adalah untuk anak kesayangan saya...Mohamad Rizqullah...semua yang mama coretkan di sini khas untuk anakanda mama supaya anakanda tahu betapa mama dan ayah menyayangi anakanda Rizqullah...doa kami yang sentiasa mahukan yang terbaik buat anakanda...

Okay...sempena dengan follower 450 ni...mama nak bagi suprise prezzie untuk follower blog ini yang ke-450 iaitu Misz Bucuk...mama dah send message kat Mizs Bucuk,please check ek...sbb mama tak leh nak trace blog Misz Bucuk...



Okay...cam biasa,tiada serinya blog mama ini tanpa wajah kesayangan mama yang selalu buat mama tersenyum dan gembira tatkala mama dalam kesedihan dan bermuram...setiap hari ada sahaja keletah Rizqullah yang buat mama tersenyum dan gembira melihat anak mama ni...yang pasti Rizqullah is happy baby dan tak susah bawak Rizqullah ke mana-mana...ada je yang nak bantu mama tolong tengokkan Rizqullah...dan semalam Rizqullah dah boleh duduk dalam car seat sambil menikmati pemandangan luar...good job my dear son,pasni leh mama bawak Rizqullah jalan2...just 2 of us...yippie!!

Rizqullah tersenyum riang...
Love you my dear son...
You lighten up my life with your sincere smile...

Hmmm..panjang plak mama menaip hari ni...cukup dulu tuk hari ni...insyaallah,kalau kesihatan ini mengizinkan..malam nanti mama nak share video of Rizqullah progress yang dah pandai jalan sendiri kat shopping complex...To Mizs Bucuk,jangan lupa e-mail mama Rizqullah yer alamat...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Terima kasih dari kami sekeluarga...

Have a nice and productive day!!

9 comments:

Ain said...

tahniah mas....

moga tambah bersemangat untuk keluarkan n3...

Amy Syaquena said...

salam...

tahniah ye..


jom join baby contest..
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/cutest-baby-contest-bersama-sinar.html

fizanur said...

berapa lama awk ambik masa nak capai follower sebyk ini?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah wah wah..tahnniah..

comelnye rizqullah sengih.cam rafiq la ni.suka sengih bila tgk kamera..ehehe

umialya said...

tahniah!!

AiDa AzRyN said...

Wah! tahniah! :)

Maslina Rosdiana said...

Ain,

Terima kasih..entahlah sekarang dah kurang semangat dah nak buat entry...idea banyak,tapi lebih suka berehat memalam..

Maslina Rosdiana said...

Amy,

Terima kasih..insyaallah,nanti ada masa saya join...

Maslina Rosdiana said...

Fizanur,

Saya start blog ni awal tahun,bulan Januari 2010..baru je lagi...tak setahun jagung pun...awal2 dulu setakat 3-4 entry je sebulan...pastu makin rajin...

 
Real Time Web Analytics