October 2, 2010

Acara main mercun dan bunga api!!!

Ehemm...ehemmm...testing 1,2,3...hehehehe....apahal plak ni kan mama Rizqullah dok ehem...ehem...heee...x der apapun saja buat mukadimah camtu....semalam mama MC coz demam and migrain...huhuhu...sakit lama datang kembali...nak kata stress tak jugak..


Cuma penat kot tak cukup tido sbb this lately Rizqullah suka bangun klu 5 pagi till 6 pagi...ajak mama teman dia main...huhuhu...kalau x layan,digusti dan dismack downnya mama...sangatlah mencabar kesabaran dapat anak lelaki yang sangat agresif ni...walauapapun,mama tetap enjoy melayan keletah anak teruna mama ni....


Okay....kembali pada tajuk...ini sebenarnya adalah sambungan entry mama dari yang sebelum ini...sambungan aktiviti kami selepas menyambut hari jadi Rizqullah on last 15 September 2010(giler lama...baru nak update???)....Selepas sambut bezday Rizqullah dan dah kenyang makan cake...kami semua ada satu lagi agenda yang nak dibuat...apalagi,dah musim raya...dah tentu aktiviti main mercun dan bunga api....wweeee...sangat seronok dan Rizqullah pun enjoying it...


Okaylah...macam biasa...atau dalam bahasa inggerisnya...as usual...mama akan buat cerita bergambar...tiada serinya blog mama ini kalau tidak di hiasi dengan wajah2 kesayangan terutama ayah dan Rizqullah...mereka jelah yang selalu interprem dalam ini blog...hehehe...


Apapun...jom layan dulu gambar2 yang sempat di amik ketika acara ini...


Stok bunga api dan mercun yang ada...
Tak banyak mana pun...
Tapi cukuplah untuk menggembirakan yang 
mereka2 yang kami sayang...

Unkel dale asapkan dulu kawasan...
Bagi nyamuk lari...
Hehehe...
Tak derlah...unkel dale excited dapat main 
bunga api sama2 ngan Rizqullah...

This is mama and ayah favorite picas...
The MR's...
Which stand for...
Mohamad Redzuan,
Maslina Rosdiana &
Mohamad Rizqullah...
Kalau ada anak girl...camne??
Hehehe..mama dah siap nama..and it's still MRs...

Rizqullah,unkel Hanif and buah Mangga...
Oh...my son is having fun with all his unkel...
Syok betul anak mama hari tu...
Walaupun sakit,tapi tetap ceria sbb ramai yang melayan...

Fountain...

Bunga api dawai...

Rizqullah with his unkel hanif and unkel Izzat...

Unkel hanif ajar Rizqullah merempit ek!!!
Haip....nanti mama cubit dua2nya...

The boys....
Kumpulan yang buat bising on night of 16 September 2010...
Hehehe...
Semua still available kecuail yang berisi sikit tu ek..
(Sah2 nampak cam suami oranglah kannn)

Okay...that's it...banyak lagi sebenarnya nak letak kat sini...tapi broadband sangat slow...ini pun update guna wifi...luckily ada wifi kat umah...so,rajin upload ini sahaja tuk hari ini...insyaallah,jika rajin...update lagi malam nanti sambil berBW ke blog rakan2 lain..Sekarang mama dan Rizqullah nak bersiap ke open house kat Shah Alam...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice saturday dan selamat makan di open house...


0 comments:

 
Real Time Web Analytics