October 26, 2010

Ayah...I want this...

Hmmm..mama tak ingat bila video ni diambil...tapi yang pastinya...Rizqullah still berambut...heeee..maknanya tak latest sangatlah video ni...sbb kalau latest Rizqullah sudah tidak berambut....yang ada hanya rambut setinggi 1 inchi sahaja...

Ada kala mama tengok wajah terkini anak mama dah macam Sin Chan pun ada gak...heeee...tapi apapun Rizqullah tetap comel di mata dan hati mama...okay sayang...

Hmmm..kali ni mama nak share video Rizqullah yang dah pandai membeli belah...
This video was taken kat Tesco tempoh hari...masa mama sibuk borong Mamy Poko yang hanya berharga RM 42.90 kat Tesco...mama sempat grab mamay poko jumbo pack..sangat berbaloi jalan2 ke Tesco...meanwhile nak tunggu turn membayar,ayah melayan keletah Rizqullah...jom tengok aksi anak teruna saya yang semakin banyak akal ni...

Everyday,I was excited to see his new skill and achievement...

video
Rizqullah tgh sibuk pilih Roti...
Tapi ayah x bagi sbb saya x makan pun roti nanti..

Okay....sebelum menutup entry ringkas mama ni...tak sah kalau tiada gambar2 Rizqulah yang menghiasi blog mama ni...so,ini adalah gambar terbaru Rizqullah yang telah dimake over....menjadi sin chan...hehehe...erk,cam upin ipin pun ada gak kadang2...hehehe...

My comelious little "Botak"...@Sin Chan...
Who always brighten up my life with his words...
kadang2 tu mama sampai x paham dah apa yang Rizqullah cerita...
Sangat suka bercerita ini budak...bila x dengar 
dia leh tarik muka kita suh pandang dia...
Haih.....Rizqullah,you are only 13 months...
tapi perangai dah macam budak 1 tahun 6 bulan...

Till my next entry....salam sayang dan salam 1 Malaysia untuk semua...

Have a nice day!!!

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam maslina...sonok tgk keletah Rizqullah lam video tue....biasa lar bdk2,semua nak...mknnya tidak!

Ummi Dania Yasmine said...

ohhh nak buat rambut style mawi ye? err tapi mawi botak terus :-)

Maslina Rosdiana said...

azatie,

Betul tu...semua benda dia nak...ini sib baik x sempat rakan dia amik barang masuk dalam troli...aduuusshh...agaknya dia dok tengok kami buat camtu...dia pun ikut sama..

Anyway,salam perkenalan ya...

Maslina Rosdiana said...

Ummi Dania,

Bukan ikut style mawi...nak ngelak ruam...itu yang terooos potong camni..lagipun rambut dia cepat panjang,2-3 bulan dah kena potong lagi..so,bila buat camni leh arr tahan 4-5 bulan...hehehe...

Salam perkenalan untuk anda...terima kasih sudi singgah sini...

 
Real Time Web Analytics