October 25, 2010

Bertukar kepala....

Salam semua...pada yang perasan...blog ini bertukar gambar header lagi....pejam celik,pejam celik...rupanya dah hampir setahun mama berblog dan mencoretkan segala kenangan terindah dan teristimewa...segalanya mama cuba coretkan di sini...terima kasih pada yang sudi mengikuti coretan mama Rizqullah saban hari...walaupun kadang2 tu,entah hape2 je yang mama Rizqullah ni coretkan di sini...dan selama setahun ini...4 kali mama tukar header blog ini...


Dah hampir setahun rupanya mama berblog...tak setahun jagung pun lagi...ada banyak lagi yang mama nak pelajari...banyak lagi yang mama kena perbaiki dalam penulisan blog mama ni...banyak jugak yang mama kena hindarkan semasa menulis blog...sbb ini ada penulisan terbuka...mungkin nanti ada yang terasa hati mahupun terguris perasaan tanpa mama sedari...dan dikesempatan ini...Mama Rizqullah@saya Maslina ingin memohon maaf dan ampun jika ada di mana-mana penulisan saya yang ada melukakan hati dan perasaan mana2 pihak tanpa saya sedari...diharapkan anda menegur saya diatas kekhilafan saya jika ada...i'm open for any comments,sbb melalui komen anda saya dapat perbaiki diri dan penulisan saya...


Okay..jom tengok perubahan header blog yang mama buat kali ini...


Header sebelum ini....

Header terkini...

Okay...cukup setakat ini...just a simple and short update je dari mama Rizqullah untuk kali ini...hope to write more on our special memories and share with all our love and passion...

Till my next entry...have a nice and beautiful day to all...

Salam...

3 comments:

tentang aku, katak bucuk dan rabbit tinge panjang said...

blogwalking...comey...comey...suker tengokk...

Ummi said...

oucchh..ingatkan kepala sape yang bertukar..hehehe

farahana said...

blogwalking jugee..

nice photos n sweet family.sofea says hi to rizqullah=)

 
Real Time Web Analytics