October 25, 2010

Buai Laju-laju...

Buai laju-laju...
Sampai cucur atap...
Belum tumbuh gigi...
Dah pandai baca kitab...

Weee....Rizqullah naik buaian....
Syok betul anak mama ni naik buaian...
Sampai termenung jauh dia...
This picture was taken masa open house kat kejiranan kami...
Open house tu buat kat tepi Masjid...
and tepi masjid ada taman permainan...

Jadi...apalagi...Rizqullah pun sangat suka dapat bermain di sini...
Lagi2 tengok ada ramai kanak2 lain yang jugak sakan bermain di sini...

Rizqullah naik buaian...
Actually it's his time to sleep...
Tapi pagi tu...dia sanggup x tido sbb excited 
dapat gi taman permainan...

Sambil berbuai...
Mata asyik tengok kanak2 lain yang sibuk bermain di situ...

Mama...Rizqullah happy dapat naik buaian....
Nanti kita datang lagi kat taman permainan ni..
Mama bawak Rizqullah naik stroller je...
Jalan2 dari rumah ke sini...

Okay..just a simple update malam ni...malas nak menaip panjang...sbb malam ni mama sibuk packing barang2 Rizqullah tuk dibawak ke rumah babysitter...hopefully he'll be fine esok kat umah babysitter...first experience letak Rizqullah kat umah babysitter...macam2 dalam kepala mama ni...risau ada dan macam2 lagilah...

Till my next entry..salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice Monday!!!Jangan Monday blues yaaa!!!


1 comments:

win@momyShaneQeisha said...

bestnya Rizqullah dapat main swing tu.happy jer muka dia

 
Real Time Web Analytics