October 2, 2010

Dia milikku....**entry khas untuk suami tersayang**


Lirik Lagu Dia Milikku - Yovie & The Nuno
Semula ku tak tahu
engkau juga kan ingin memilikinya
bukankah ku lebih dulu
bila engkau temanku
sebaiknya tak mengganggu
reff:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
pergilah kamu, jangan kau ganggu
biarkan aku mendekatinya
kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh
dia untuk aku
bukankah belum pasti
kamu juga kan jadi dengan dirinya
dia yang menentukan
apa yang ’kan terjadi
tak usah mengaturku
reff2:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
lihatlah nanti, lihatlah saja
biarkan aku mendekatinya
kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh
kusarankan engkau mundur saja, ooo
repeat reff
repeat reff2
dia untuk aku
bukan, dia untuk aku

This lately mama suka sangat follow cerita dari seberang..."Cinta Kirana"...dah lama mama tak follow citer2 cintan-cintun ni...entah kenapa cerita ni plak mama melekat dan sanggup balik sharp 5.45 pm(walaupun selalu x sharp pun,sbb ada je benda last minute muncul..menci...)...sbb nak kejar tengok citer ni..walaupun 10 minit yang terakhir...hihihi...tak kisah walaupun hujung janji dengar lagu "Dia Milikku..."
Best okay lagu ni...so touching gitu...and to ayah@my beloved hubby...this especially song is for you...
I'm happy to be yours and will love you forever till my last breath(ewaaahhh..jiwang gitu..)...(Tau esok you ada test,so this entry is specially for you tuk naikkan semangat you..semoga suamiku diterangkan hati dan ditenangkan minda tuk menjawab soalan periksa pada esok hari..semoga segala yang di baca dan dilakukannya dipermudahkan dan dilinduingi oleh Allah swt...)
Dan semoga kita sekeluarga akan gembira begini hingga ke akhir hayat kita...
Semoga kita dikurniakan anak2 yang bijak,beriman dan berjaya...
Lots of love for us here...Rizqullah pagi2 tadi cari you kat tempat you...maybe dia ingat,bukak mata leh jumpa you...so touching pagi tadi...huhuhu...
My happy and beloved familia...
Will love and make them happy forever...
Dia Milikku...
Mereka milikku...

Okay..cukup dulu entry malam ni...mama dalam mode emo-emo...sbb petang tadi gi teman uci cari barang2 tuk gi Haji on this 20th October 2010...lagi beberapa minggu je lagi..walaupun mama dah ada tempat tuk letak Rizqullah dan orang tuk jagakan Rizqullah...namun hati sayu mengenangkan perpisahan sementara yang akan berlaku on this 20th...huaaaa...sedih okay...dah lah tak penah berpisah lama ngan mama@Uci Rizqullah...this is my first time...**nak kata mama Rizqullah anak manja....YES I AM!!!SAYA MEMANG ANAK MANJA YANG TERAMAT MENGADA-NGADA...tak yah nak cakap apa okay...mama Rizqullah mmg mengaku...**...actually kami sekeluarga pun memang manja dan rapat dengan kedua ibu bapa kami...tak pernah pun kami berpisah dari kecil hingga kini...dan kami tetap bersama lagi hingga kini...

Hmmm...terpanjang plak portion penutup entry kali ni...till my next entry....
Salam sayang dan salam ukhwah untuk semua dari kami sekeluarga...
Semoga ceria bersama keluarga...

Have a nice Sunday!!!

10 comments:

suzie rahman said...

wah sis.sgt sweet r..hihi

sop said...

semoga sentiasa gembira bersama kelaurga.. amin

echah mashuri said...

muka sama la suami isteri..:)
org ckp jodoh pnjang...hope bhagia itu milik sis..:)

mIMey said...

siyes,.,sweet lahh

Dark Half said...

aku pun nak macam echah..
org tua2 kata muka sama tu jodoh ngam!

Maslina Rosdiana said...

Terima kasih semua...love you all lah..muka sama eks...alhamdulillah..itulah,orang ingat kami ni adik beradik je kadang2 tu...huhuhu...cedey,padahal suami isteri...

Idalara said...

Mudah2an akan kekal hingga akhir usia..berbahagia dunia dn akhirat.

dey said...

wah wah wah sweeeeeetnyeeeeer..ehehehehehe.
mmg muka sama..

Maslina Rosdiana said...

Ida,

Terima kasih...

Maslina Rosdiana said...

Yana,

Heee...korang pun romantik gitu...jeles I tgk..nanti kita jumpa lagi ek..ingat nak turun sana November ni..nak jumpa kizkiz yang syomel tu...

 
Real Time Web Analytics